24 timmar kvar till årets viktigaste biljettsläpp

Imorgon kommer snabbfotade e-handlare kunna ta hem en gratisbiljett till e-handelskonferensen Emeet. På fredag klockan 15:00 öppnar nämligen biljettsläppet och man kan då ansöka om en gratisbiljett till Emeet. Det gäller dock endast e-handlare. Leverantörer kan vända sig till rikard@ehandel.se för möjligheter att deltaga.

Över 98 procent av förra årets 330 Emeet-deltagare kunde tänka sig att närvara i år igen vilket förstås är ett bra betyg. Samtidigt finns det områden vi kan förbättra. Vissa deltagare fann gridden, anslagstavlan där man sätter upp samtalsämnen, något stressig direkt på morgonen. I år skall vi göra gridden digital vilket löser problemet.

– Gridden kommer att byggas i förväg och alla deltagare kommer att bjudas in att anmäla sin session men också att boka in i förväg vilka sessions man vill deltaga i under dagen, säger Rikard Westberg, projektledare och medgrundare av Emeet.

Annons

Ehandelspodden kommer intervjua

 

Emeet kan också vara ganska tungt med djupa diskussioner hela dagen, även om leverantörer bjuder på mat, tårta och kaffevagn som tidigare år. Vi tänkte därför göra schemat lite luftigare och blanda unconference med workshops, föreläsningar och paneldebatter. Nätverkandet skall även ges ännu mer plats.

– Det kommer att bli lättare att deltaga i år, dagen kortas ned något och nya intressanta moment får ta plats under Emeet för att ge gamla som nya deltagare bra utmaningar och ett givande event. Roligt är att Anton Johansson och Ehandelspodden kommer att spela in intervjuer live med publik under Emeet, detta kommer också att vara möjligt att boka in plats på i den digitala gridden, meddelar Rikard Westberg.

Internationalisering och riskkapital

 

Det är alltid svårt att veta exakt vad evenemanget kommer att handla om, och det är oftast väldigt brett, men vår styrman Rikard tror sig dock ana några trender.

– Trenderna för i år tror vi kommer vara internationalisering och riskkapital så detta försöker vi lyfta men som vanligt är det ju deltagarna som sätter agendan, säger Rikard Westberg under språng.

Biljetterna släpps i morgon fredag klockan 15:00 och som vanligt kommer det förstås att vara högt tryck så det gäller att anmäla sig så snabbt som möjligt för att få del av gratisbiljetterna.

Skynda in med din ansökan!

 

Annons

Om vår sida går ner, vilket inte är ovanligt, så är inte loppet kört. Det finns stora chanser att få en biljett även senare. Vi går nämligen igenom alla ansökningar manuellt och godkänner endast e-handlare. Detta är också anledningen till att det kan ta en dag eller två innan man fått ett bekräftelsemail på att man faktiskt har en biljett. Men släng in din ansökan snabbast möjliga för bästa chans till att delta!

Är du leverantör till e-handlare så bör du kontakta Rikard Westberg här för att bli partner och därigenom få biljetter till denna fantastiska tillställning. Är du student inom e-handel ska du be din skola kontakta oss för eventuellt samarbete.

Evenemanget går av stapeln den 30 oktober 2014 i Stockholm. Mer information kommer löpande här på Ehandel.se.


(öppnar 15:00 imorgon fredag)

Annons