Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Innesäljare till uteprodukter.se

Om uteprodukter.se

Uteprodukter.se drivs av e-bolagen Sverige AB, ett ungt, innovativt företag som fokuserar på att utveckla e-handel med nischade produkter främst inom B2B-segmentet. Vi säljer kvalitetsprodukter inom väl avgränsade nischer mot specifika målgrupper. Med starka erbjudanden på attraktiva produkter samt fraktfria, snabba och trygga leveranser gör vi våra kunder nöjda!

Om tjänsten

Är du en utåtriktad person med känsla för service och som gillar att ha många bollar i luften? Vi söker nu en duktig innesäljare med entreprenörskänsla som ser lösningar istället för problem och alltid sätter kunden i fokus. Vi är ett ungt snabbväxande företag som gillar högt tempo.

Om tjänsten

I din roll har du daglig kontakt med våra kunder och hanterar våra inkommande förfrågningar, order, samt reklamationer och tekniska frågor. Vi ser gärna att du som söker har arbetat i en liknande roll med försäljning tidigare samt behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Det är till stor fördel om du har erfarenhet från e-handeln sedan tidigare samt har en viss teknisk förståelse.

Du har en utbildning på lägst gymnasienivå samt god IT-kompetens och gillar att ta egna initiativ.

Om oss

Vi är ett litet team som sitter på vårt kontor i centrala Helsinborg, där arbetsmiljön präglas av högt i tak, samt att man skall ha kul jobbet. Känner du dig manad att hjälpa oss att ta uteprodukter.se till nya höjder, tveka inte att skicka in din ansökan till oss.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-12-01
För mer information om tjänsten kontakta oss på work@uteprodukter.se eller ring Eric Smith på 0705-25 55 70. Vi önskar din ansökan med CV och personligt brev snarast då intervjuer och urval sker löpande. Mer info om tjänsten finns på www.uteprodukter.se/jobb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
b

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

E-post:

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan.