Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Projektledare e-handel

Om Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Vi har levererat drygt 1700 butiker under snart 20 års tid. Vi växer för varje år som går och är lite drygt 30 anställda för tillfället som hjälper allt från små enmansföretag till börsnoterade bolag med e-handel och systemutveckling. Läs mer om Wikinggruppen på www.wikingruppen.se.

Om tjänsten

Vad sägs om ha tillgång till Hudiksvalls största soffor, biljardbord, pingisbord och ett gäng spännande kollegor - och få betalt för det?

Utöver lyx som en skapligt skön kontorsstol, ett snyggt, höj- och sänkbart skrivbord så glider vi runt i strumplästen i våra lokaler hela dagarna och blickar ut över havet strax utanför när vi inte stirrar in i våra skärmar.

Självklart har vi massor av dryck och något att äta på arbetsplatsen som du kan njuta av och lite då och då bakar vi egen pizza, eller går och äter tillsammans någonstans.

Vi försöker varje år att åka och jobba i ett annat land under några dagar, ibland en vecka. Det är den enda gången på året vi har ganska fasta arbetstider. Till vardags har vi fantastiska flexramar som gör att ditt privatliv blir lättare att sköta.

Med ovanstående förmåner så kommer en del krav på den personen som ska få umgås med oss här på Wikinggruppen, nämligen följande:

 • Extremt starkt fokus på våra kunder. 
  Vi älskar våra kunder och när vi ser dom lyckas så firar vi.
 • Något av en känsla för struktur som andas tysk fyrkantighet, fast på ett bra sätt.
  Du kommer ha massor av kunder att jobba med samtidigt och hjälpa dom att lyckas, vi säger inte att det blir plättlätt men det är helt klart roligt.
 • Vana av att driva mindre och mellanstora projekt tillsammans med kollegor.

 • Affärstänk och förståelse för B2C och B2B försäljning, vilket är våra kunders vardag.
 • Kunskap kring hur Internet överlag fungerar, kunskap kring SEO och marknadsföring  är viktigt för oss och våra kunder.

 • Erfarenhet av e-handel - Det är en önskan, inte ett krav. 

 • Gärna ett högt snittpoäng på olika typer av quiz. Vid vår senaste interna quiz var bland annat en fråga att namnge de 8 basisterna i 8 olika band vars låtar spelades.. 
  Detta är också en önskan, inte ett krav.

Inskolningen i arbetet kommer att bestå av praktik hos vår support till en början, ett glatt gäng som hjälper våra kunder via mail och telefon. Du kommer även få praktisera hos våra designers och våra programmerare - vi förväntar oss inte att du skriver kod eller dricker flera liter med cola, men du ska förstå hur dom jobbar.

Ditt dagliga arbete består, efter inskolning, i att föra dialoger med våra kunder och lyssna till deras behov, föreslå förändringar och arbeta tight med kollegorna för att varje kund ska få exakt det dom vill ha.Du kommer jobba med en befintlig kundstock och underhålla denna och se till att kunderna utvecklar sina affärer.

I och med våra generösa flexramar så har privatlivet varit för bra för en av våra anställda som kommer att gå på föräldraledighet under 2018. Vi behöver därför täcka upp för henne.

Det som erbjuds är ändå en provanställning och med tanke på hur Wikinggruppen utvecklas så kommer vi högst troligt ha ett fortsatt behov av er båda när hon är tillbaka, om du trivs i våra soffor, med vår utsikt och med kollegorna vill säga.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-10-17
Skicka in en ansökan till erik.drakenberg@wikinggruppen.se med ett aktuellt CV, ett kort personligt brev samt, om du har, bevis på dina quiz-resultat. Länk till annons: https://wikinggruppen.se/nyheter/vi-soker-en-projektledare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

leverantörserbjudanden
Jobb på Ehandel.se

Jollyroom AB söker:

Analytisk marknadsassistent med SEM-ansvar till Jollyroom i Göteborg!

MaxGaming söker:

Marknadsförare till MaxGaming.se

KitchenLab AB söker:

Order-/lageransvarig

Awin söker:

Account Manager

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem