Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Order-/lageransvarig

Om KitchenLab AB

KitchenLab säljer utrustning och redskap till passionerade matlagare, både proffs och glada amatörer. Vi har två fysiska butiker i Stockholm och en i Malmö, samt verksamhet i England med försäljning till hotell, restauranger och barer. Merparten av försäljningen går via vår webshop kitchenlab.se. Vi har eget plock- och packlager i källaren under vår Östermalmsbutik i Stockholm. Här har vi även ett övningskök där proffskockar över inför tävlingar samt där vi testar och utvärderar metoder och redskap.

Om tjänsten

Som order- och lageransvarig på KitchenLab ansvarar du för verksamheten på vårt lager, som ligger i anslutning till Östermalmsbutiken. Härifrån packas och skickas alla våra webordrar, samt servas våra butiker med påfyllning av varor. I en del av lagret finns ett provkök, där några av Sveriges skickligaste kockar övar och provlagar inför tävlingar och events.

Förutom ansvar för ordningen på lagret ansvarar du också för att alla ordrar packas och skickas iväg så snart de kan, samt att inleveranser tas om hand. Här ingår en hel del kontakter med både kunder och leverantörer. Till ditt förfogande har du ett antal deltidsanställda som hjälper dig packa paket och hålla ordning på lagret. Schemaläggning av dessa ingår också i dina arbetsuppgifter. Du är också involverad i inköpsarbetet och ser till att leveranstiderna hela tiden hålls nere. 

Vi tror att du brinner för ordning och reda och strävar efter att skapa struktur och rutiner, har datorvana och stort matlagningsintresse. Du är idérik och van att ta egna initiativ, gärna erfarenhet från lagerarbete och du bör också vara beredd att rycka in i butiken när det behövs. Du håller hög servicenivå och tvekar inte att ta kontakt med både kunder och leverantörer för att reda ut saker och ting.

Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. För ansökan och frågor om tjänsten kontakta Per Andersson på 0707 91 41 55 eller per@kitchenlab.se.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-10-15
Skicka ansökan med cv till per@kitchenlab.se. För frågor om tjänsten och företaget kontakta Per Andersson, tel 0707 91 41 55.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Landsansvarig för Onlinemarknadsföring Sverige

Stor&Liten AB söker:

Kreativ och driven Online Marketing Manager

Pen Store (G Group AB) söker:

Kundtjänst + Content manager till Pen Store

Jollyroom AB söker:

Webbanalytiker till e-handelsbolaget Jollyroom i Göteborg

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem