Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Driven account manager för E-handels systemet Magento

Om Trollweb Solutions AB

Om Trollweb
Trollweb Solutions har på kort tid kommit att bli en av Nordens ledande leverantör av det OpenSource-baserade e-handelssystemet Magento Commerce. Vi har vår egen hostingmiljö centralt i Norge, där vi erbjuder snabb hosting till våra många kunder i Sverige, Norge och Danmark, för Magento. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför utbildar vi våra anställda både internt och externt. Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska vara roligt på jobbet. Vi är övertygade om att har man roligt på jobbet så presterar man bättre.

Trollweb har en mycket god ekonomi och ägs samt är en del i Visma Group. Kunderna spänner från mindre ehandlare till stora internationella börsnoterade bolag. Vi har kontor i toppmoderna lokaler centralt i Norrköping samt i Lindhagen i Stockholm. Vi finns även med kontor i Oslo, Köpenhamn och Stavanger men denna tjänsten är tilltänkt i Sverige.

Om tjänsten

Om tjänsten

Just nu söker vi på Trollweb en Driven säljare för att expandera innom den svenska marknaden. Du kommer att ansvara för att utveckla och sätta upp försäljningsstrategier för den svenska marknaden samt generera spännande leads och upprätthålla goda kund- och partnerrelationer. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt till projektstart. Du kommer ha en cenntral och ansvarsfull roll i företaget. Som säljare hos Trollweb förväntas du snabbt uppnå förståelse av Magento ecommerce och sätta dig in i våra produkter och tjänster.

Din tjänst kommer även innebära en del resor till övriga kontor Oslo, Köpenhamn och Stavanger, för bland annat utbildning, kundmöten, mässor mm.

 

Vi Söker dig som har:
• Minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning samt en djup förståelse och passion för e-handel
• Erfarenhet av försäljning inom ecommerce, detalj- retail- eller dagligvaruhandel
• Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
• Teamkänsla och kunna jobba tillsammans med andra flexibelt 

Det är meriterande om du kan Norska och Danska samt har tidigare erfarenhet av Magento som plattform. För att lyckas som säljare hos Trollweb och framgångsrikt stärka och bygga upp oss även på den svenska marknaden, förväntas du vara en driven, ambitiös, glad och utåtriktad person som blir motiverad av utmaningar och alltid tänker utanför boxen. Om du som vi älskar att ha kul på jobbet och vill se företaget växa
tillsammans med oss, skicka din ansökan idag.

Läs gärna mer om oss på http://trollwebsolutions.se/jobb/
Där kan du även se länkar till andra jobb


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-10-31
Om vi har fångat ditt intresse, skicka gärna ett personligt brev med ansökan, bifoga CV med referenser till: jobb@trollwebsolutions.se Placeringsort: Norrköping alternativt Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Landsansvarig för Onlinemarknadsföring Sverige

Stor&Liten AB söker:

Kreativ och driven Online Marketing Manager

Pen Store (G Group AB) söker:

Kundtjänst + Content manager till Pen Store

Jollyroom AB söker:

Webbanalytiker till e-handelsbolaget Jollyroom i Göteborg

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem