Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Strategisk IT-chef

Om Stenströms Skjortfabrik

Genom att satsa på kvalitet har Helsingborgsföretaget AB Stenströms Skjortfabrik haft mer än hundra framgångsrika år i modebranschen. Stenströms grundades 1899 och har en stor specialitet ? skjortor med kvalitet in i minsta detalj. Förutom den välkända Stenströmsskjortan tillverkar vi damblusar, stickade plagg och accessoarer.

Idag omsätter vi ca 250 miljoner och har de senaste 6 åren mer än fördubblat vår omsättning. Våra produkter säljs via såväl egna flaggskeppsbutiker som varuhus och fristående butiker på över 20 marknader runt om i världen. Till vårt huvudkontor i Helsingborg söker vi nu en Strategisk IT-chef.

Om tjänsten

Stenströms befinner sig i ett spännande och expansivt skede vilket medför att behovet av intern IT-kompetens ökar. I rollen som Strategisk IT-chef har du ansvaret för att definiera tydliga affärsprocesser med verksamheten och säkerställa en modern och effektiv IT-miljö som stödjer detta. Strategiska IT-chefen rapporterar till VD och bygger upp och leder IT-organisationen med intern och extern kompetens och resurser i linje med verksamhetens behov.

Prioritering inom Stenströms projektportfölj för IT ingår i ansvaret och pågående viktiga projekt är huvudsakligen utveckling av e-handel (B2B/B2C), men även uppdatering av den allmänna IT-miljön, översyn och anpassning av våra olika butiksdatasystem mm. Du har ansvar för den tekniska miljön som omfattar affärssystem, telefoni, infrastruktur, IT-applikationer inom respektive verksamhet, beslutsstödsystem, systemdokumentation och riskanalys för IT. Du kommer inledningsvis ha personalansvar för en person, med möjlighet till att rekrytera in ytterligare en eller två personer på sikt.

Vi tror att du har:

  • Flera års erfarenhet från handelsföretag, gärna med egen produktion.
  • God erfarenhet av verksamhetsförståelse, vilket bidragit till en stark plattform för att bygga en IT-organisation som bidrar till uppfyllda affärsmål.
  • Erfarenhet av implementering och underhåll av olika IT-system. Erfarenhet av affärssystemet AX, PIM-systemet InRiver samt CRM-systemet Revide är meriterande.
  • Erfarenhet av projektledning samt är duktig på att prioritera, kommunicera och organisera.
  • Vana att föra dialog både inom företaget och med leverantörer och är på så sätt en rutinerad kravställare med förmåga att ta fram och arbeta mot mätbara mål.
  • Ett innovativt intresse för utveckling inom IT och förmågan att vara länken mellan IT och verksamheten.
  • Lämplig akademisk bakgrund med examen inom t.ex. informatik, dataekonomi, systemvetenskap eller motsvarande

Vi ser även att du är:

  • Utåtriktad, kvalitetsmedveten, drivande och affärsmässig.
  • En person som konstant och lyhört fångar upp de trender som råder inom IT-sfären och omnikanal samt har ett stort intresse av den moderne och digitala kunden.
  • Erfarenhet av internationellt arbete, då Stenströms arbetar på en internationell arena. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-09-30
Denna process hanteras av Beyond Retail. Vi behöver din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 29 september. Tillträde sker snarast och vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om din ansökan kontakta Beyond Retail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Landsansvarig för Onlinemarknadsföring Sverige

Stor&Liten AB söker:

Kreativ och driven Online Marketing Manager

Pen Store (G Group AB) söker:

Kundtjänst + Content manager till Pen Store

Jollyroom AB söker:

Webbanalytiker till e-handelsbolaget Jollyroom i Göteborg

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem