Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Kundtjänstmedarbetare E-handel

Om MediStore AB

Vår verksamhet består av import och egentillverkade varor som säljs i vår webbutik till både privatpersoner och företag. Vi driver Sveriges största webbutik inom sjukvårdsprodukter och sortimentet sträcker sig från det lilla textilplåstret till högt avancerad medicinteknisk utrustning. Hos oss finns möjlighet att på sikt utvecklas och växa inom företaget och vi lovar dig en expansiv, spännande resa där du får möjlighet att vara med och påverka.

Om tjänsten

Provanställning 6 mån, tillsvidaretjänst, heltid.

 

Du kommer att ingå i vårt team av 2–3 st. kundtjänstmedarbetare med placering på vårt huvudkontor i Spånga. I rollen arbetar du huvudsakligen med att besvara inkommande telefonsamtal och e-postmeddelanden avseende order, försäljning, support och reklamationer. God datorvana krävs då vi arbetar i flera olika affärssystem.  Tidigare erfarenhet av ärendehantering är ett stort plus men inget krav.

Rollen passar dig som har en mycket positiv och serviceinriktad personlighet med god känsla för att sätta kunden i fokus. Du skall ha förmågan att se lösningar och möjligheter när du ställs inför problem samt behöver vara trygg i att ta egna beslut. God struktur och prioriteringsförmåga är ett krav då rollen stundtals växlar från lågt till högt tempo. Eftersom din röst är vårt ansikte utåt är det viktigt att du kan uttrycka dig tydligt i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har minst gymnasial utbildning och minst 1–2 års erfarenhet från annan roll inom Kundservice.

Vi värdesätter rätt inställning och personlighet högt.
Hos oss är alla medarbetare lika viktiga. 
Mer information om företagets produktutbud finns på www.medistore.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Individuell lönesättning.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-09-25
Ansökan skall innehålla personligt brev, CV samt aktuella kontaktuppgifter. Inkompletta ansökningar beaktas ej. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till helena.bjorninger@medistore.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Landsansvarig för Onlinemarknadsföring Sverige

Stor&Liten AB söker:

Kreativ och driven Online Marketing Manager

Pen Store (G Group AB) söker:

Kundtjänst + Content manager till Pen Store

Jollyroom AB söker:

Webbanalytiker till e-handelsbolaget Jollyroom i Göteborg

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem