Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

jr designer/grafisk designer till colorsvibe.se

Om Colorsvibe (Everdea AB)

Everdea är en importör och distributör inom kosmetik och skönhet som i december 2016 också startade upp den egna webshopen www.colorsvibe.se. Everdea levererar varor till e-handlare såsom Lyko, Nelly med flera och håller också med egen handel online. Everdea och Colorsvibe befinner sig i en tillväxtfas och söker nu förstärkning grafiskt.

Om tjänsten

Vi på Everdea och vår tillhörande webshop Colorsvibe söker just nu förstärkning till vårt grafiska team då vår Head of Production ska vara mammaledig. Som vikarierande junior designer/grafisk designer kommer du att tillhöra ett mindre team med mycket eget ansvar. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter både inhouse samt med externa samarbetspartners. Fokus ligger på produktion av banners, nyhetsbrev, sociala medier samt vissa trycksaker som t ex vouchers och emballage. Enklare texter för nyhetsbrev samt sociala medier ingår även i rollen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som junior designer/grafisk designer tror vi att du har minimum 1-2 års erfarenhet av grafisk design/produktion (gärna även inom e-handel). Du behärskar Adobe CC obehindrat, då framförallt Photoshop, Indesign och Illustrator. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Egenskaper

Som person är du glad och prestigelös samt organiserad och noggrann. Att kunna tänka kreativt och fundera ut egna lösningar känns viktigt, utan att frångå det överenskomna ramverket. Du behöver kunna vara lyhörd inför andras önskemål och snabbt ändra i dina prioriteringar om det skulle krävas.  Deadlines och att kunna leverera genom eget ansvar är A och O, då vi jobbar med kampanjer samt olika samarbetspartners såsom Lyko, eleven eller Nelly med flera. Skönhetsintresse är inget krav men helt klart meriterande då detta är företagets kärna. Hos oss är det högt i tak och det är därav alltid uppskattat om du är initiativtagande i projekt och vill bidra med egna idéer.

 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-11-07
Vill du jobba i ett glatt och tajt gäng med stora möjligheter att påverka utvalda skönhetsmärkens tillväxt i norden? Välkommen att skicka CV samt portfolio till vår Head of Production Linnea på linnea@everdea.com OBS! I arbetsprocessen ingår ett enklare arbetsprov. Start: Snarast, vi tillämpar löpande urval. Omfattning: Mammavikariat, heltid (9.00-17.00) på minst ett år, med stora möjligheter till förlängning. Placering: Nacka Strand, Stockholm (med stans bästa utsikt) Vid frågor kontakta Linnea Ark Mail: linnea@everdea.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Landsansvarig för Onlinemarknadsföring Sverige

Stor&Liten AB söker:

Kreativ och driven Online Marketing Manager

Pen Store (G Group AB) söker:

Kundtjänst + Content manager till Pen Store

Jollyroom AB söker:

Webbanalytiker till e-handelsbolaget Jollyroom i Göteborg

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem