Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Warehouse Teamleader till snabbväxande e-handelsföretag

Om Teknikproffset Nordic AB

Teknikproffset Nordic AB är ett snabbväxande e-handelsföretag som driver webbshoppen Teknikproffset.se. Inriktningen är elektronik, mobiltelefontillbehör, datortillbehör, biltillbehör etc. Kontor och lager ligger strax öster om Göteborg.

Om tjänsten

Har du erfarenhet från arbete på lager eller med e-handel och känner dig redo att ta dig an en ansvarsfull roll i ett expansivt bolag? Då kan rollen som Teamleader vara rätt för dig.

Tjänsten som Teamleader är en helt ny roll där du blir ansvarig för den dagliga verksamheten innefattande bl a In- och utleveranser, Plock & Pack. Du deltar även i planering och optimering av den dagliga verksamheten. Vidare arbetar du med kvalitetsarbete och ständiga förbättringar. Du styr ditt team och ser till att alla uppgifter blir gjorda, i rätt tid. Teamet består idag av 3-4 personer. Du kommer att rapportera direkt till ledningen.

För att lyckas tror vi att du är initiativrik, positiv, målinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Tidigare erfarenhet av arbete med lagerverksamhet, e-handel eller teamleading är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb.

Som person har du stort engagemang, är lyhörd, fungerar i ett högt arbetstempo och har förmåga att prioritera, gillar struktur, är en duktig administratör och har god datorvana, gärna med erfarenhet av lager- eller affärssystem.

Du hanterar svenska flytande i tal och skrift samt har åtminstone grundläggande kunskaper i engelska.

Du innehar B-körkort.

Teknikintresse skadar inte.

Tjänsten är placerad i Mölnlycke och tjänsteresor kan förekomma.

Är du intresserad vill vi ha din ansökan omgående.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-11-27
Start: Omgående/snarast möjligt - Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas) Placering: Mölnlycke (Göteborg) - Skicka ansökan till jobb@teknikproffset.se I denna rekrytering kommer urval att ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem