Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

UX/UI-designer

Om Sportamore

Vill du bli en del av Sportamores in-housebyrå och vara med och utveckla användarupplevelser i världsklass? Som UX/UI-designer på Sportamore kommer ditt jobb att ses av miljontals besökare varje månad.

Vi har vunnit pris som årets e-handel flera år i rad och vår ide är egentligen rätt enkel: våra kunder ska älska att handla hos oss och vi ska alltid erbjuda de bästa produkterna till marknadens bästa villkor. Så om du gillar utmaningar lika mycket som vi, ta chansen och sök idag!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

I rollen som UX/UI-designer kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att förbättra Sportamores design och användarupplevelse.  Det du skapar ska vara snyggt, intuitivt och extremt användarvänligt utformat. Vi vill att din design både ska inspirera våra besökare och trigga till köp.

Du kommer arbeta nära både marknads-, försäljnings- och teknikavdelningen för att effektivt och interativt utveckla användarvänliga gränssnitt för Sportamore. Du strävar efter att skapa den perfekta designen och till stöd kommer du att ha vår användardata, som du givetvis är helt prestigelös runt. Användarna har alltid rätt. Du kommer tillhöra ett ungt team i en föränderlig miljö med snabbt tempo. Vi förväntar oss att:

 • Du kommer att vara drivande i hela processen från idé till färdig design. Du skapar wireframes och prototyper, A/B-testar och utvecklar lösningarna som sedan följs upp och utvärderas.
 • Du kommer att ansvara för att projektarbetet mellan design och teknik fungerar på ett smidigt sätt.
 • Du kommer att jobba med design för alla våra plattformar men med fokus på att skapa mobila upplevelser i världsklass.
 • Du kommer genom ditt arbete hjälpa oss flytta fram positionerna som den mest älskvärda sportbutiken på nätet att handla på.

Du kommer arbeta på vår Design and Marketing-avdelning bestående av sex personer och rapportera till Head of Design and Marketing.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av designprojekt; gärna av både appar och hemsidor - i synnerhet mobila sajter. Det är meriterande med erfarenhet av e-handel. Vidare så tror vi att du:

 • Du är nyfiken, målmedveten och gillar nya utmaningar
 • Du älskar detaljer
 • Du möter utmaningar och problemställningar strukturellt och rationellt
 • Du är prestigelös, gillar feedback och driven av ständig förbättring
 • Du har erfarenhet av prototypande, wireframes och testning
 • Du har tidigare arbetet med design och utveckling i produkt- och/eller marknadsteam
 • Du är expert i Adobe CC och du har antagligen även viss kunskap i Google Analytics
 • Du kan koda lite (inget krav) men om du kan så är det megamega bra! 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat flexibla arbetstider och förmånliga priser att handla för. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Låter detta som du?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV, portfolio och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas i november.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på magdalena.krysiak@sportamore.se.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

http://karriar.sportamore.se/jobs/57858-sportamore-soker-ux-ui-designer

www.sportamore.se


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-12-07
Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV, portfolio och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas i november. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på magdalena.krysiak@sportamore.se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem