Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Tillväxt-VD

Om Polhus AB

Polhus är ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Branschen för försäljning av mindre trähus och angränsande produkter såsom bastu är i positiv utveckling. Behovet av flexibla boenden av hög kvalitet och god design likaså. Polhus målsättning är att dra nytta av goda marknadsförutsättningar och leda utvecklingen genom starka produkter, exceptionell logistik och effektiv produktion.

Idag säljs årligen cirka 3 000 produkter genom återförsäljare i byggvaruhandeln och egen e-handel. Polhus omsätter cirka 45 MSEK med lönsamhet och tillväxt år 2017. Bolagets huvudkontor är i Stockholm medan kundtjänst och back-office är placerade i Tallinn, där också produktionen sker.

Om tjänsten

Om dig

Polhus söker dig som vill bli VD och ta bolaget till nästa nivå. Är du en person med entreprenörsanda som tidigare har visat prov på framgång i en miljö där försäljning, förhandling, inköp och e-handel varit en central del? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som VD har du helhetsansvar för verksamheten. En rad spännande uppgifter väntar som etablering av en tillväxtstrategi. Denna kommer innehålla breddning av verksamheten till angränsande segment, sortimentsutveckling, utveckling av kundtjänst, logistik och återförsäljarrelationer samt internationalisering. I takt med tillväxten behöver organisationen hänga med och här spelar du en nyckelroll. Eftersom förvärv är en del av tillväxtstrategin kommer du även att få planera och genomföra dessa.  

Tjänsten innebär en del resande och många roliga arbetstimmar. VD-rollen är för omedelbart tillträde.

Det här kan vi erbjuda
Förutom att få vara med på en rolig resa, ett utmanande och belönande arbete där du snabbt ser resultatet av dina insatser kommer du även erbjudas:

  • Att investera i verksamheten för att bli delägare.
  • Stark ägargrupp med stor erfarenhet från bolag med mycket hög tillväxt.
  • En utvecklande roll i en internationell miljö

Sista ansökningsdatum 1/11


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-12-24
Ansök och läs mer på: https://polhusab.teamtailor.com/jobs/48218-tillvaxt-vd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

House of Dagmar AB söker:

E-commerce manager

ARKET söker:

E-commerce Merchandiser

Jollyroom AB söker:

Teamledare/arbetsledare Jollyrooms lager - omgående

IDUN Minerals AB söker:

E-commerce Manager


Annons:

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan.