Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Inköpsassistent

Om Olsson & Gerthel

Olsson & Gerthel är Malmös ledande företag för möbler, belysning, inrednings- och designartiklar inom premium-segmentet. Företaget står för hög kvalitet och starka varumärken, utmärkt kundservice och kompetens, känsla för både tidlös form och dagens tendenser. I en bransch som har vuxit kraftigt under de senaste 15 åren, speciellt omsättningen för e-handel, har O&G har visat stadig tillväxt på omkring 10%. Våra kunder finns idag inte bara i Malmö, utan i hela landet, med ungefär en fjärdedel i Stockholm. Omsorg om form och kvalitet genomsyrar hela företaget, från vår 600 m2 stora butik i centrala Malmö till vår prisade hemsida och webbshop som har samma breda utbud av produkter och kompetens. I framtiden planerar Olsson & Gerthel att fortsätta sprida sin unika idé och samspel mellan form, funktion och känsla till andra platser.

Om tjänsten

Vi söker nu en inköpsassistent till vårt kontor på Engelbrektsgatan 15 i centrala Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer till största del att bestå av påfyllning av lagervaror från våra över 300 olika leverantörer med vår inköpsansvarig som stöd. Du kommer att ta kontakt med våra leverantörer för att följa upp leveranser och dagligen gå igenom försäljningsstatistik för att säkerställa att hyllorna aldrig står tomma.

Eftersom vi är ett mindre företag krävs det att vi alla hjälps åt. Vid behov kommer du därför att avlasta vår kundtjänst på både telefon och e-post. Du kommer även att få arbeta med en del administrativa uppgifter som bland annat justering av priser, produktuppläggning och attestera fakturor. Vi ser därför gärna att du är både organiserad, noggrann och serviceinriktad i ditt arbetssätt.

För att du på ett smidigt och effektivt sätt ska kunna genomföra dina arbetsuppgifter krävs det att du har god datorvana och kunskaper i program som exempelvis Microsoft Excel och Microsoft Word. Det är också ett stort plus om du tidigare arbetat i någon form av affärssystem eller e-handelsplattform.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av detalj- och/eller e-handel
  • Noggrann
  • Serviceinriktad
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

  • Tidigare erfarenheter av inköp
  • Tidigare erfarenheter av affärssystem/e-handelsplattform

För oss är personkemi och ambition viktigare än att du matchar alla våra på förhand utsatta tankar och ramar för rollen som inköpsassistent.

Varaktighet / Arbetstid

100%
Tillträde: Snarast
Arbetsplats: Vårt kontor på Engelbrektsgatan 15 i Malmö


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-11-30
Skicka din ansökan till jobb@olssongerthel.se med ämnesraden "Ansökan: Inköpsassistent". Berätta om dig själv och bifoga ditt CV. Du får gärna berätta när du skulle kunna tillträda tjänsten som tidigast. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Det finns ingen särskild sluttid på ansökan utan positionen är öppen tills vi hittar rätt kandidat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
b

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

E-post:

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan.