Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Digital Growth Manager (E-Commerce)

Om Searchmint

AMBITIOUS COMPANIES AMPLIFIED

Searchmint startades utifrån en frustration över att inget konsultbolag på marknaden fokuserade på kundens tillväxt först. Vårt absoluta fokus på våra kunders tillväxt har visat sig vara rätt väg att gå. Med nästan 6000% tillväxt de senaste 3 åren är Searchmint inte bara Stockholms absolut snabbaste bolag, utan även en av Nordens snabbast växande konsultbyråer. Helt utan sälj, och enbart på rekommendationer. Vi bygger varsamt ett handplockat digitalt top-team med en stark gemensam värdegrund, och det är där du kommer in.

Om tjänsten

DIN ROLL I TILLVÄXTTEAMET

På Searchmint jobbar vi inte bara med strategi, vi jobbar med digital tillväxt som helhet. För varje ambitiös kund som söker sig till oss sätts ett dedikerat tillväxtteam samman med fokus på marknadsföring och affärsutveckling. Tillsammans representerar teamet alla de kompetenser och erfarenheter som krävs för att skapa digital tillväxt för vår kund.

Du har en central roll i de olika tillväxtteamen du tillhör - Att ansvara för den holistiska strategin genom att identifiera digitala tillväxtmöjligheter för dina kunder, och driva dina tillväxtteam till framgång.

Du kommer att vara dina kunders "expert" inom digital tillväxt, och bistår kundansvarig i frågor och idéer kring digital taktik och strategi.

Bland kunderna som du kommer att få chansen att jobba med hittar du allt från "Fortune 500"-företag som Philips, kända detaljhandelsföretag som Teknikmagasinet, och viktiga välgörenhetsföretag som WWF.

 

"EN SPECIALISERAD GENERALIST"

Allra bäst mår du när du får ett brett ansvar för en utmaning och en stor frihet i att lösa den. Som nyfiken och kunskapstörstig har du, utöver en högt allmänt kunnande inom det digitala, sannolikt redan fördjupat dig inom minst 1-2 områden sedan tidigare. Det gör dig till en specialiserad generalist, snarare än enbart specialist eller generalist.

Vi tror att du idag jobbar som online/digital/e-com/growth marketing manager på kundsidan eller i en senior roll hos någon av våra duktigare branschkollegor. Sannolikt har du av nyfikenhet drivit något eget projekt tidigare.

Du ser dig själv som en lagspelande, strukturerad tävlingsmänniska som har gillar att både zooma in och zooma ut på saker.  

 

VAD DU REDAN KAN

Vi är övertygade om att rätt person med rätt dos passion kan bli bäst på vad som helst, och var du än befinner dig så är vårt mål att ta dig till nästa nivå. För den här rollen söker vi en person som har haft ett antal år på sig att samla erfarenheter, och vi tror att du har ungefär följande kunskaper idag;

 • Minst 1 års erfarenhet av bred och strategisk roll inom digital marknadsföring
 • Minst 2 års erfarenhet av specialiserad taktisk roll inom digital marknadsföring
 • God förståelse inom attributionssmodeller
 • God förståelse inom webb-analys
 • God förståelse inom kundlivscykler / CDJ
 • God förståelse inom excel/Google sheets
 • God förståelse inom UX/CRO
 • Mycket goda kunskaper i Svenska (verbalt och skriftligt)

 

VAD DU FÅR LÄRA DIG

Vi tror att den bästa specialisten är den som förstår helheten. Utöver att fördjupa dig ytterligare i din specialism kan du som en del av ett tillväxtteam bland annat se fram emot att lära dig mer om att;

 • Utveckla datadrivna kommunikationssekvenser
 • Identifiera drivkrafter hos kunder
 • Paketera och presentera strategiska tillväxtinitiativ
 • Ta fram kreativa marknadsföringskoncept
 • Utveckla en holistisk digital kanalmix
 • Innehållsplanering & produktion
 • CRM och retention

 

VI DRIVS AV VÄRDERINGAR

Vi tycker att livet är för kort för att inte trivas på jobbet. För oss är det en arbetsplats där duktiga kollegor bryr sig om att utveckla varandra, som man slipper ha ångest att gå till, där ärlighet mot kund och anställda sätts före ekonomisk vinning för företaget, där man alltid utmanas utanför sin bekvämlighet, stöttas till att övervinna utmaningar, och erbjuds alla verktyg som krävs för att bli sitt bästa jag.

Om du håller med oss om ovan, älskar att utvecklas, och vill jobba på ett företag med kanske branschens bästa rykte så är det verkligen här du ska vara.

 

ANSÖK IDAG

Ja, idag. Du kan nämligen komplettera din ansökan löpande, och du behöver därför inte ha allt redo innan du söker. Vi hoppas ha hittat rätt person för tillträde under Februari/Mars, så hör av dig för en trevlig fika direkt.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-04-02
Ansök direkt via vår talang-portal: https://talang.searchmint.se/jobs/73968-digital-growth-manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Jobb på Ehandel.se

Batteriexperten Europe AB söker:

Produkt- och inköpskoordinator inom e-handel

Kringla söker:

E-handelsansvarig problemlösare, Kringla elcyklar

Searchmint söker:

Digital Growth Manager (E-Commerce)

SwedOffice söker:

CRM Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta