Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Lager och e-handelsadministration

Om Grooming AB

Beardshop.se drivs av Grooming AB, som har aktiva inom e-handel sedan 2004. Grooming.se var en av de första webbshoparna inom skönhet i Sverige, och vi har varit med i framkanten av webbshopsutveckling, med fokus på hög servicenivå och snabba leveranser. Vi driver numera två webbshopar med fokus på manliga skönhetsprodukter mot konsument. Vi har även ett distributionsbolag, Barber Supplier Nordic AB, där vi riktar oss med samma sortiment mot barberare, med en nystartad webbshop.
Vi är ett expansivt företag som kombinerar e-handel med direktkontakt med våra kunder, både via vår butik och vårt showroom som ska bli klart till hösten, samt via skäggfester och barberarevent. Vi arrangerar World Beard Day och Swedish Barber Expo i Stockholm samt skäggevent med våra samarbetspartners. Vi är aktiva i sociala medier med fokus på kundrelationer.

Om tjänsten

Beardshop.se söker (skäggig) personal till lager och e-handelsadministration

E-handel, logistik, skäggfester och skäggvård? Låter detta som en lockande kombination? Då kanske du är den person som vi söker till vårt växande team på Beardshop.se!

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer i huvudsak att arbeta med de traditionella arbetsuppgifterna vi har i vår webbshop: uppackning av varor, inleveranser, utleveranser och packa paket till våra kunder.

Utöver detta kommer det även tillkomma andra typer av arbetsuppgifter inom e-handelsadministration. Tjänsten är helt ny och kommer därför anpassas efter dig. Orderhantering och webbshopsadministration, samt SEO, försäljningsstrategier och sociala medier kan bli aktuella. Du kommer ha möjlighet att själv påverka hur tjänsten formas beroende på dina erfarenheter, kunskaper och intressen.

Vi anordnar event några gånger per år och då blir din främsta uppgift att hjälpa till med logistiken inför eventet samt praktisk hjälp på eventet.

Vem är du?

Som person är du effektiv men noggrann. Du har ett intresse av e-handel och vill utvecklas inom logistik. Stresstålighet är också något vi söker efter, då jobbar vi i ett högt tempo samtidigt som vi ska leverera på den höga nivå som våra kunder är vana vid. Du ska kunna ta egna initiativ och se vad som behöver göras. Vi ser gärna att du är en social människa då jobbet innebär både event några gånger om året.

Vi arbetar i olika system, därför är IT-vana viktigt för att snabbt kunna komma in i arbetsflödet.

Vi söker i första hand en kille, då det dels är mycket tunga lyft på lager och då vi eftersträvar jämn könsfördelning på arbetsplatsen. Det är en fördel om du har skägg!

Kvalifikationskrav

  • Svenska - flytande
  • Engelska – goda kunskaper
  • Mycket god datakunskap

Meriterande

  • Magento eller liknande webbshopsplattform
  • Mamut eller liknande affärssystem
  • Photoshop
  • Kunskaper inom SEO, Adwords eller webbanalys
  • Körkort

Vad erbjuder vi?

Tjänstens omfattning: 75-100%, enligt överenskommelse.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Placering: Vi håller till i Bromma, lite trångbodda men ska få utökad yta till sommaren.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta e-handelschef Jimmy Solfeldt på 08-661 88 40 eller jobb@grooming.se.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-03-31
Skicka din fullständiga ansökan med CV och personligt brev till jobb@grooming.se. Vi intervjuar personer löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi kommer tillsätta tjänsten snarast.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Elekcig AB söker:

Marknadskoordinator/Kommunikatör

Gents söker:

Marketing Team Leader

Dr Denim Web AB söker:

E-Commerce Administrator

Proteinbolaget.se söker:

Content Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta