Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Polarpumpen.se söker e-commerce manager

Om Polarpumpen AB

Polarpumpen AB är ett expansivt e-handelsföretag som säljer energibesparande och miljövänliga produkter, främst värmepumpar. Företaget grundades år 2007 och omsätter idag närmare 120 miljoner kronor. Polarpumpen AB är idag Sveriges största återförsäljare av värmepumpar och har 25 anställda. Sedan 2017 ingår företaget i Bygghemma Group. Företaget expanderar ständigt och nu söker vi en e-commerce manager till vårt kontor i Göteborg, Sisjön.

Om Bygghemma Group
Bygghemma är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 4 miljarder kronor på årsbasis och har cirka 500 medarbetare. Gruppen har huvudkontor i Malmö och ägs av FSN Capital samt av ledningen. www.bygghemmagroup.se

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

I din roll som e-commerce manager ansvarar du för det digitala teamet och för att tillsammans med dem driva trafik till hemsidan och ständigt öka konvertering på sajten. Det digitala teamet planerar även kampanjer, nyhetsbrev och annonsering på sociala medier.

 • Ansvara för det digitala teamet (två content writers och en webshop designer)
 • Planera och fördela arbetet inom gruppen
 • Årligen ta fram en e-commerce business plan
 • Utveckla marknadsstrategier och se till att de blir genomförda
 • Ta fram KPI:er, följa upp och rapportera
 • Ansvara för vår webshop Polarpumpen.se
 • Analysera trafik och effektivitet i e-handeln och ständigt arbeta för att förbättra trafik, webshop, processer och flöden.
 • Ansvara för optimering av produktutbudet tillsammans med produktchefen
 • Följa e-handelstrender och göra konkurrentanalyser

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom e-handel, marknadsföring eller annan utbildning som bedöms vara relevant för rollen. Du har minst 2 års erfarenhet av att jobba inom e-handel i en liknande roll. Positionen kräver både strategisk och “hands on” förmåga.

Du har god datorvana och förutom officepaketet känner du dig hemma i Google Analytics. Du förväntas även ha kunskap inom:

 • E-handel och webbadministration
 • Annonsering på sociala medier och displayannonsering
 • Digitala analysverktyg för hemsidor
 • De senaste trenderna och bästa metoderna för onlinemarknadsföring och uppföljning/mätning
 • Enklare kodning (html/css)
 • Google tag-manager (konfigurera spårningsscript)
 • A/B tester
 • SEO/SEM
 • E-postmarknadsföring
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Dina personliga egenskaper

Du är kunnig, engagerad, och vill ständigt lära dig mer. Vidare är du resultatorienterad, pålitlig och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är analytisk, lösningsfokuserad, bra på att planera, delegera och ser till att uppgifter genomförs. Vi tror att du drivs av att utveckla innehåll och e-handel  - och brinner för att få nöjda kunder.

Arbetet är i många fall självständigt och du kommer att jobba med kanaler direkt mot våra kunder. Detta kräver ett gott omdöme och hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder

Ett självständigt och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande online-aktörer inom byggvaruhandel. Du kommer att erbjudas en mycket omväxlande och lärorik roll inom e-handel (e-commerce), och du kommer att arbeta tillsammans med våra experter på systerbolagen inom Bygghemma group; flera av våra bolag finns med på topp 100 inom Svensk e-handel. Tjänsten är en heltidstjänst med goda utvecklingsmöjligheter eftersom företagets policy är att internrekrytera. Vi tillämpar flextid.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-03-28
Välkommen med din ansökan genom att skicka CV + ansökningsbrev till jobb@polarpumpen.se; märk ansökan: ?e-commerce manager? Vid frågor kan du även ringa Martin Gerre på 0730-486110. Vi tillämpar löpande urval så därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 28 mars 2018.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Elekcig AB söker:

Marknadskoordinator/Kommunikatör

Gents söker:

Marketing Team Leader

Dr Denim Web AB söker:

E-Commerce Administrator

Proteinbolaget.se söker:

Content Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta