Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Inköpsassistent

Om Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 140 mkr i omsättning och ett sextiotal anställda. Med kunder i över 60 länder står expansion i fokus och webbplatsen är idag översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, Rapunzel och levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Förutom en stor e-handel har Rapunzel of Sweden också Rapunzel Concept Stores. Där ingår salonger och butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingfors.
Mer info hittar du på www.rapunzelofsweden.se.

Om tjänsten

Vi söker nu till vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm en driven och engagerad inköpsassistent. Rapunzel har sitt eget varumärke och våra produkter är en central del av vår verksamhet där du kommer vara en del av inköpsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår tex: framtagning av underlag för order och behovsuppskattning samt underlag för leveransprognoser. Du kommer ha kontakt med internationella leverantörer och du tar fram behovsestimering för försäljningen både online och Concept Stores. Då försäljningen sker på många marknader ingår att beräkna behov utifrån de olika marknadernas förutsättningar. Du jobbar nära inköpsansvarig och rapporterar till Supply Chain Manager. I mån av tid jobbar du på uppdrag av VD, allteftersom du växer in i rollen kan du få en del egna projekt att leda.

 

Som person är du snabb men noggrann och strukturerad. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp med dina arbetsuppgifter och är bra på att ta initiativ. Du är också lösningsinriktad, gillar siffror och har lätt för att både analysera och räkna.

 

Du har en utbildning som civilekonom med inriktning på inköp och logistik eller motsvarande. Du har också lätt för att lära dig nya system och har vana av att arbeta i affärssystem och ERP. Du har goda kunskaper i Excel.

 

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, det är också meriterande om du talar och skriver tyska.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-03-26
Ansökningar skickas till work@rapunzel.com Sista ansökningsdag är 26 mars, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eventuella frågor om denna tjänst besvaras av Sofia Bertills, sofia.bertills@rapunzel.com.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Elekcig AB söker:

Marknadskoordinator/Kommunikatör

Gents söker:

Marketing Team Leader

Dr Denim Web AB söker:

E-Commerce Administrator

Proteinbolaget.se söker:

Content Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta