Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Erfaren SEM-Specialist

Om Bygghemma Group


Bygghemma Group är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 4 miljarder kronor på årsbasis och har cirka 500 medarbetare. Gruppen har huvudkontor i Malmö och ägs av FSN Capital samt av ledningen. www.bygghemmagroup.se

Om tjänsten

Bygghemma Group söker erfaren SEM-specialist

Bygghemma Group är en dynamiskt och snabbt växande koncern som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden. Bolagets kultur kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda och vi växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi. För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en erfaren SEM-specialist med placering i Malmö eller Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med betald trafik för alla/flertalet av de sajter i Norden som ingår i Bygghemma Group. Detta innefattar i synnerhet alla typer av aktiviteter som bedrivs via Google Adwords (Search, Shopping, YouTube och Display) samt andra betalda källor såsom prisjämförelsesajter, affiliates, annonsering i sociala medier och retargeting-annonsering. Mjukvara och system för att övervaka och kontrollera betalda trafikkällor kommer att vara del av ditt ansvarsområde. Utöver detta kommer du även ansvara för nyckeltal och resultat knutna till betald trafik. Du ska sätta en struktur för gruppens Paid Media och se till att den i största möjliga mån implementeras.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, marknadsföring eller annan utbildning som bedöms vara relevant för rollen. Du har betydande och relevant erfarenhet av att ha jobbat med Google Adwords för ett större bolag eller en SEM-byrå. Du har god datorvana och förutom officepaketet är du expert Google i Analytics och Google Doubleclick eller likvärdigt system.

Erfarenhet av e-handel, samt av att skriva annonstexter och säljande texter är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad, orädd och vill ständigt lära dig mer. Vidare är du resultatorienterad, har hög integritet och tar stort ansvar för ditt arbete.

?  Driftig, prestigelös, initiativrik, hög energi, stor kreativitet och ett passionerat intresse för e-handel.
?  Förväntas och uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar.
?  Dina främsta egenskaper är att du analytisk, att du har väldigt goda språkkunskaper samt att du har lätt
att för att förstå ny mjukvara och system.
?  Du är en prestigelös ”doer” som kan göra både små och stora arbetsuppgifter för att målen ska nås.

Vi tror att du drivs av att utveckla vår onlinemarknadsföring och -försäljning – och av att vara en del av ett framgångsrikt och växande bolag. Du är analytisk, lösningsfokuserad och brinner för att få dina kunder nöjda, interna som externa. Då du kommer jobba väldigt mycket med analyser och statistik så ser vi gärna du är expert inom Excel och har en fundamental förståelse för kodning. Arbetet är i många fall självständigt och du kommer att jobba direkt mot våra olika bolags VD:ar. Du rapporterar till gruppens Online Marketing Manager.


Vi erbjuder
Ett självständigt och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande online-aktörer inom byggvaruhandel och heminredning. Du kommer att erbjudas en mycket omväxlande och ansvarsfull roll inom onlinemarknadsföring.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-03-27
Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Beyond Retail. Alla ansökningar hänvisas till Beyond Retail's karriärsite: https://beyondretail.se/lediga-jobb/

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Elekcig AB söker:

Marknadskoordinator/Kommunikatör

Gents söker:

Marketing Team Leader

Dr Denim Web AB söker:

E-Commerce Administrator

Proteinbolaget.se söker:

Content Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta