Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Platschef - Hands-On Science AB

Om Hands-On Science AB

Hands-On Science AB känner en stor passion för undervisning och barns utveckling. Innovation, förmåga att analysera vad kunderna efterfrågar och anpassning av produktutbudet har varit ett allmänt kännetecken för företaget. Hands-On Science AB har produkter och utbildningar för de lärare som undervisar elever till att bli framtidens naturvetare, tekniker och programmerare. Med en stark vision, ett brinnande intresse och hårt arbete vann Hands-On Science AB 2016 priset ?Årets företagare i Järfälla Kommun?. Vill du vara med och förbättra den svenska skolan är Hands-On Science AB den rätta platsen för dig.

Du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar. Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse. Som anställd på Hands-On Science AB har du frisk- och sjukvårdsbidrag, förmånliga arbetstider, vinstdelningsprogram och tjänstepension.

Om tjänsten

Nu söker vi en engagerad, ambitiös och mycket driven person som kan axla rollen som Platschef på Hands-On Science AB. Den vi söker får en betydande roll i företagets fortsatta expansion. Vi söker en nyfiken ledare med god analytisk förmåga som ska ha det yttersta ansvaret för driften av kundtjänst, lager och logistik på Hands-On Science AB i Kallhäll, Järfälla.

Arbetsuppgifter                                                     
Du kommer att ansvara för personalen och driften på företagets kundtjänst och lager. Du ska vara väl förtrogen med de olika arbetsuppgifter som finns inom inköp, order/fakturering, lager och logistik. När du känner företagets arbetsrutiner ska du vidareutveckla dem för att optimera effektiviteten, samtidigt som du under en del av din arbetstid ska vara delaktig i den dagliga praktiska verksamheten. Du arbetar tillsammans med ett härligt och sammansvetsat gäng på 5 personer.

Profil
För att lyckas i rollen är du som person mycket strukturerad och trivs med att hålla god ordning. Du är prestigelös och har en god förmåga att lösa problem samt att påverka och driva teamet till resultat. Du är en naturlig ledare som kan skapa en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina medarbetare. Du har förmågan att se behov och kan ta fram nya arbetsrutiner samt utveckla och följa upp arbetet. Du arbetar aktivt i verksamheten, vidareutvecklar, inspirerar och tvekar inte att driva igenom förändringar. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål företaget har och vilka utmaningar som finns.

Krav
Vi ser att du har några års erfarenhet från handel och lagerhantering i arbetsledande befattning.
Du har ett brinnande intresse för organisation och struktur och förmågan att förstå hur ekonomiska flöden fungerar i ett e-handelsföretag. Du trivs med att leda och att samarbeta med dina kollegor. Du har ett eget driv och ser ditt arbete som en positiv utmaning under perioder av hög arbetsbelastning. Är du intresserad av naturvetenskap och teknik, har erfarenhet från inköpsverksamhet och kunskaper om Visma/SPCS ser vi det som mycket meriterande.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-04-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka in din ansökan redan idag! Den här processen drivs av rekryteringsföretaget RekryteringsKonsulten, har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00. För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

MYoroface AB söker:

E-commerce manager

WellNOx Health AB söker:

Ansvarig Digital Media

Polarpumpen AB söker:

Polarpumpen.se söker Content Writer

Elodie Details AB söker:

Digital Retail Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta