Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Polarpumpen.se söker Content Writer

Om Polarpumpen AB

Polarpumpen AB är ett expansivt e-handelsföretag som säljer energibesparande och miljövänliga produkter, främst värmepumpar. Företaget grundades år 2008 och omsätter idag närmare 120 miljoner kronor. Polarpumpen AB är idag Sveriges största återförsäljare av värmepumpar och har 25 anställda. Sedan 2017 ingår företaget i Bygghemma Group. Företaget expanderar ständigt och nu söker vi en Content Writer till vårt kontor i Göteborg, Sisjön.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Content Writer kommer du att skriva texter för webben samt få dem publicerade på vår e-butik eller på våra bloggar. Vi behöver texter om våra produkter, hur man använder dem, kundcase, blogginlägg etc.

Dina kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete är en förutsättning. Det utgår ifrån att du är kreativ och brinner för att skriva och kan skapa texter som passar för ändamålet. Du skall behärska det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper inom officepaketet.

Vi ser gärna att du även har grundläggande kunskaper inom

  • HTML och CSS
  • SEO
  • Adobe - särskilt Photoshop

Har du kunskaper inom Wordpress eller Magento är det ett plus.

Dina personliga egenskaper

Du är kunnig, engagerad, och vill ständigt lära dig mer. Vidare är du resultatorienterad, pålitlig och tar stort ansvar för ditt arbete.

Arbetet är i många fall självständigt och du kommer att jobba med kanaler direkt mot våra kunder. Detta kräver ett gott omdöme och hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder

Ett självständigt och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande online-aktörer inom byggvaruhandel. Du kommer att erbjudas en omväxlande och lärorik roll, där du kommer arbeta tillsammans med det digitala teamet, för att skapa och utveckla vår webbplats.

Tjänsten är en heltidstjänst med goda utvecklingsmöjligheter eftersom företagets policy är att internrekrytera. Vi tillämpar flextid. Arbetstid är 8-17.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV + ansökningsbrev till jobb@polarpumpen.se; märk ansökan: ”Content Writer”. Vid frågor kan du även ringa Martin Gerre på 0730-486110.

Vi tillämpar löpande urval så därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april 2018.

Titta gärna mer på vår hemsida www.polarpumpen.se för information om oss.

Om Bygghemma Group

Bygghemma är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 4 miljarder kronor på årsbasis och har cirka 500 medarbetare. Läs mer på www.bygghemmagroup.se


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-04-30
Välkommen med din ansökan genom att skicka CV + ansökningsbrev till jobb@polarpumpen.se; märk ansökan: ?Content Writer? Vid frågor kan du även ringa Martin Gerre på 0730-486110. Vi tillämpar löpande urval så därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april 2018.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

MYoroface AB söker:

E-commerce manager

WellNOx Health AB söker:

Ansvarig Digital Media

Polarpumpen AB söker:

Polarpumpen.se söker Content Writer

Elodie Details AB söker:

Digital Retail Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta