Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

eCommerce Manager

Om TRIWA

TRIWA grundades 2007 av fyra klockintresserade vänner som ville förändra klockindustrin. Syftet var att avdramatisera klockan och göra den till en modern stilsymbol genom att kombinera klassiska silhuetter med skandinavisk kontemporär design.

Om tjänsten

Har du vad som krävs för att framgångsrikt ta rollen som vår eCommerce Manager? Är du bekväm att arbeta i en snabbrörlig entreprenöriell miljö och vill vara en del av vår resa med att bygga ett globalt klockvarumärke?

Vi erbjuder dig en spännande roll i en modern organisation där vi vill vara i spetsen för digital försäljning. På TRIWA hittar du en öppen och inkluderande arbetsplats med snabba beslutsprocesser.

Tjänsten innebär:

  • Huvudansvar för den dagliga driften av triwa.com. I detta ingår att hålla site, produktdatabas och produkttillgänglighet på TRIWAs onlinelager uppdaterad.
  • Löpande analysera ehandelns försäljning och övriga KPIer samt vidta åtgärder för att nå uppsatta mål.
  • Projektledning av TRIWAs webbyrå för vidareutveckling av siten samt implementation av betalningslösningar och övriga säljdrivande teknikinitiativ
  • Till tjänsten hör också huvudansvaret över all TRIWAs epostmarknadsföring samt planering och exekvering av kampanjer. I den mån det är möjligt ska eCommerce Manager anställa och ansvara för att praktikanter lärs upp och kan ta över de rutinuppgifter som finns. 

Kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, e-handel, marknadsföring eller motsvarande område.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av e-handel. Erfarenhet från modeindustrin eller direkt-till-konsument-produkter är särskilt meriterande.
  • Erfarenhet från UX och konverteringsoptimering är ett plus.
  • För att lyckas i denna roll måste du vara analytisk och försäljningsorienterad. Du är säker i din roll och är bra att delegera projekt. Dina beslut och presentationer baseras på siffror och fakta och du drar slutsatser från försäljningsrapporter och Google Analytics.

Du kommer att arbeta i en kreativ miljö i det digitala teamet och rapportera till Head of Digital. Du kommer att bedriva ett nära samarbete med vår kreativa avledning, säljavdelning samt med externa partners. 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-07-15
Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV och personligt brev till Fei-Fei Jing på fei-fei@triwa.com. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Sportamore söker:

Purchaser (Sportswear)

Tenson söker:

E-commerce Manager

Viron Media AB söker:

Webmaster

Lagerhaus AB söker:

Community Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta