Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Webbredaktör ? vikariat 12 månader

Om AB Stenströms Skjortfabrik

Genom att satsa på kvalitet har Helsingborgsföretaget AB Stenströms Skjortfabrik haft mer än hundra framgångsrika år i modebranschen. Stenströms grundades 1899 och har en stor specialitet ? skjortor med kvalitet in i minsta detalj. Förutom den välkända Stenströmsskjortan tillverkar vi damblusar, stickade plagg och accessoarer.

Det går väldigt bra för oss. Vi omsätter ca 280 miljoner och har de senaste 6 åren mer än fördubblat vår omsättning. Ett av våra fokusområden är det digitala området. Till vårt huvudkontor i Helsingborg söker vi därför omgående förstärkning på marknadsavdelningen.

Om tjänsten

Vi letar efter dig som har erfarenhet av e-handel och har lätt för att förstå sammanhang och helheter. Du har arbetat med att från ett affärssystem ta emot stora mängder artikeldata som sedan kategoriseras och berikas med text och bild. Din huvuduppgift blir att berika, förädla och publicera våra produkter på webben. Vi jobbar idag med inRiver PIM och Episerver commerce. Du bör därför ha en relevant eftergymnasial utbildning inom IT och god erfarenhet av affärssystem, gärna Axapta eller Navision samt goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat på ett e-handelsföretag. Har du erfarenhet av copy är det meriterande.

Du som söker bör vara social, engagerad och drivas av att skapa struktur. Tjänsten ligger under marknadsavdelningen men innebär även nära samarbete med både design- och försäljnings-avdelningen. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att lära och framför allt bör du vara strukturerad och ha förmågan att se hela sammanhang. Arbetet är självständigt men du jobbar nära vår grafiska formgivare/fotograf och vår E-commerce manager.


Som person är du utåtriktad och driven och har lätt för att arbeta i team. Du har stort affärsfokus, förmåga att arbeta självständigt med eget ansvar och drivkraft att jobba efter deadlines. Då vi arbetar på en internationell arena krävs det att du talar och skriver engelska obehindrat.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-08-17
Är du rätt person för detta arbete ? maila din ansökan och berätta om dig själv, komplettera med CV och andra meriter senast den 17/8 till info@stenstroms.com, intervjuer sker löpande. Vikariatet är från 15/9 2018 till 15/9 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Rasmus Bengtsson tel. 076-6323248.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Wakakuu söker:

E-commerce and Marketing Manager

Plantagen söker:

Teamledare som vill bygga upp Nordiska Kundservice

WePack AB söker:

AdWords-expert till snabbt växande internationellt E-handelsföretag i Malmö

Rapunzel of Sweden söker:

Grafisk formgivare med webbkunskaper


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta