Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

eCommerce manager

Om GLACIAL AB

GLACIAL AB med kontor i Stockholm (för tillfället Värmdö) befinner sig i ett expansivt läge. Vi är knappt 2 år fyllda men finns redan representerade på 10 marknader. Vi tror på tanken att kombinera snygg design med funktion och samtidigt motarbeta den överdrivna plastkonsumtionen, på ett stilfullt sätt.

Om tjänsten

GLACIAL AB med kontor i Stockholm (för tillfället Värmdö) söker en eCommerce mangager till vår pågående resa att bli ett globalt ecom bolag. 

GLACIAL tror på tanken att kombinera snygg design med funktion och samtidigt motarbeta den överdrivna plastkonsumtionen. Därför har vi tagit fram den perfekta stålflaskan som håller din dryck kall i 24h och varm i 12h. Sen höst 2017 levererade vi ut våra första ordrar. Sedan dess har vi signat agent och distributörsavtal på 5 olika marknader utöver Sverige. Våra produkter går att hitta i butiker i 10 länder. Företaget består av 3 grundare, Jonas Anna och Pär.

Vi söker nu en partner som på del eller heltid vill göra oss sällskap på fantastisk resa. Vi tror därför att du har den entreprenöriella ådran i dig och att du vill vara med i en startup och vara med att bidra till / ta del av – våra gemensamma framgångar.

 

Viktiga ansvarsområden 

Huvudansvar för den dagliga driften av glacialbottle.com. I detta ingår att hålla site, produktdatabas och produkttillgänglighet på GLACIAL onlinelager uppdaterad.

Löpande analysera ehandelns försäljning och övriga KPIer samt vidta åtgärder för att nå uppsatta mål.

Ansvara för att GLACIAL websida blir en global högpresteradne säljkanal för bolaget.

Du blir huvudansvarig alt i team med content marketing manager - att ta fram säljdrivande content för alla våra kanaler

Kvalifikationer:

Högskoleutbildning inom ekonomi, e-handel, marknadsföring eller motsvarande område.

Minst 2 års arbetslivserfarenhet av e-handel. Erfarenhet från modeindustrin eller direkt-till-konsument-produkter är särskilt meriterande.Erfarenhet från UX och konverteringsoptimering är ett plus.

För att lyckas i denna roll måste du vara analytisk och försäljningsorienterad. Du är säker i din roll och är bra att delegera projekt. Dina beslut och presentationer baseras på siffror och fakta och du drar slutsatser från försäljningsrapporter och Google Analytics.

 

 

 

Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-08-20
Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV och personligt brev till Pär Philipson Marknadschef par@glacialbottle.com. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Wakakuu söker:

E-commerce and Marketing Manager

Plantagen söker:

Teamledare som vill bygga upp Nordiska Kundservice

WePack AB söker:

AdWords-expert till snabbt växande internationellt E-handelsföretag i Malmö

Rapunzel of Sweden söker:

Grafisk formgivare med webbkunskaper


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta