Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Marketing Content Manager

Om GLACIAL AB

GLACIAL AB med kontor i Stockholm (för tillfället Värmdö) befinner sig i ett expansivt läge. Vi är knappt 2 år fyllda men finns redan representerade på 10 marknader. Vi tror på tanken att kombinera snygg design med funktion och samtidigt motarbeta den överdrivna plastkonsumtionen, på ett stilfullt sätt.

Om tjänsten

GLACIAL AB med kontor i Stockholm (för tillfället Värmdö) söker en intern Media, PR och Marketing Content Manager för att övervaka alla PR-aktiviteter och marknadsföringsinitiativ, över flera plattformar och format för att driva försäljning, engagemang, behållande, ledande och positiva kundbeteende.

GLACIAL tror på tanken att kombinera snygg design med funktion och samtidigt motarbeta den överdrivna plastkonsumtionen. Därför har vi tagit fram den perfekta stålflaskan som håller din dryck kall i 24h och varm i 12h. Sen höst 2017 levererade vi ut våra första ordrar. Sedan dess har vi signat agent och distributörsavtal på 5 olika marknader utöver Sverige. Våra produkter går att hitta i butiker i 10 länder. Företaget består av 3 grundare, Jonas Anna och Pär.

Vi söker nu en partner som på del eller heltid vill göra oss sällskap på fantastisk resa. Vi tror därför att du har den entreprenöriella ådran i dig och att du vill vara med i en startup och vara med att bidra till / ta del av – våra gemensamma framgångar.

Viktiga ansvarsområden
Utveckla och genomföra en effektiv PR-strategi för att uppfylla våra affärsmål. Ansvara för PR-möjligheter.
Formulera en sammanhängande strategi för bolagets webbplats, sociala medier och andra digitala resurser och media.
Skapa och hantera blogginnehåll och sociala medier inlägg för att marknadsföra produkter, driva trafik och bjuda in engagemang i våra olika plattformar.
Hantera produktlanseringar från början till slut.
Samarbeta med säljare, externa leverantörer och branschexperter för att producera relevant innehåll som tillgodoser behoven hos både interna kollegor och externa kunder och framtidsutsikter.
Upprätthålla en förståelse för branschtrender som påverkar kunderna och göra lämpliga rekommendationer angående kommunikationsstrategin kring dem.
Skapa underlag till viktiga colaborations, mellan influencers och våra plattformar.
Skapa innehåll för e-marknadsföring.
Ansvara för kvartalsvis och månatliga sociala medier målsättningar, formulera relaterade handlingsplaner och följa upp, inklusive pågående analys av resultat genom att spåra avkastning, statistik och återkoppling av alla sociala medier.
Kontinuerligt övervaka prestanda för sociala medier, webbinnehåll och kampanjer och utveckla periodiska prestationsrapporter (Google Analytics, plattformsinsikt och olika sociala lyssningsverktyg).
Skapa och redigera video och fotoinnehåll för sociala medier och blogginlägg och webbinnehåll, kampanjer, produktförteckningar och marknadsföringsmaterial.

Presentera nya kampanjidéer och uppföljning av befintliga.

Du bör ha stor i kunskap i följande program och sociala medier: Microsoft Office Suite, Facebook, Instagram, Pinterest, Mail Chimp, och Twitter samt woocommerce.

Utmärkt kommunikation i tal och skrift, framförallt på engelska, projektledning, analys, presentation, korsfunktionellt samarbete och relationsbyggande färdigheter. Modeintresserad och väl bekant med nuvarande trender med förmågan att snabbt anpassa sig till nya idéer och marknadsföringsstrategier.

 
 

Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-08-20
Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV och personligt brev till Pär Philipson Marknadschef par@glacialbottle.com. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Wakakuu söker:

E-commerce and Marketing Manager

Plantagen söker:

Teamledare som vill bygga upp Nordiska Kundservice

WePack AB söker:

AdWords-expert till snabbt växande internationellt E-handelsföretag i Malmö

Rapunzel of Sweden söker:

Grafisk formgivare med webbkunskaper


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta