Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

E-Commerce Manager till Boob Design AB

Om Boob Design AB

Boob är ett svenskt entreprenörsdrivet företag som startade 2000 utifrån en innovation och en vision om att göra smarta, och hållbara kläder för mammor. Varumärket säljs idag genom återförsäljare på 20 marknader samt genom egen E-handel till 56 marknader. Vi omsatte 2017 49 Mkr.Kollektionen innefattar idag en komplett garderob med dubbelfunktion för graviditet och amning och inkluderar även underkläder. Vi gör våra produkter med stor omsorg om både människor och miljö och hållbarhet är ett ledord som genomsyrar hela företaget. Huvudkontoret är baserat på Sankt Paulsgatan i centrala Stockholm där totalt 14 anställda jobbar.

Om tjänsten

Vi söker nu en E-Commerce manager som kommer ha en mycket viktig roll i vår fortsatta expansion.

Om rollen

Som E-Commerce Manager på Boob kommer du att vara ytterst ansvarig för att utveckla den digitala affären och driva E-handel mot uppsatta mål, vilket konkret innebär budgetansvar för både den digitala försäljningen och den digitala marknadsföringen för alla marknader. Du mäter och utvärderar kontinuerligt arbetet för att optimera företagets försäljning och säkerställa att vi syns på rätt ställen och i rätt sammanhang, allt i linje med varumärket.

Du är ytterst ansvarig för siten, dess innehåll och utveckling, att den är användarvänlig och ger bästa möjliga kundupplevelse. Du är intresserad av den spännande, digitala utvecklingen inom E-handel och följer vad som påverkar branschen och målgruppen. Du kommer även att arbetsleda E-handels teamet, som med dig består av tre personer. Du delar Boobs värderingar om hållbarhet utifrån omtanke om framtiden i alla led.

Krav/kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en entreprenörsdriven miljö med snabba beslutsvägar och stort tillväxtfokus. Du är en driven och resultatorienterad person som har ett genuint intresse för att öka den digitala affären, och du är duktig på det. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med E-handel i liknande roller gärna inom retail, och erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring.


Du är en person som gillar och är van att arbeta med både strategiska och operativa frågor inom E-handel. Det är en självklarhet för dig att upphandla utveckling av den digitala plattformen såväl som att samarbeta med en digital partner.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-11-09
I den här rekryteringen samarbetar Boob Design med Harvey Nash. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sara Gustavsson på telefon +46 737 73 13 52 eller sara.gustavsson@harveynash.se eller Mirja Holmberg på telefon +46 737 73 13 40 eller mirja.holmberg@harveynash.se Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt genom att skicka CV och personligt brev, till ansokan@harveynash.se. Märk din ansökan med ref.nr ACFL-005147

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

CoolStuff AB söker:

Lead Designer med ansvar för UX/UI design och grafisk profil

Gents AB söker:

Web Creative Graphic Designer

Rapunzel of Sweden söker:

Webbdesigner/Art Director

Boob Design AB söker:

E-Commerce Manager till Boob Design AB


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta