Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Digital Growth Specialist

Om Sportlala.se

Sportlala startades för att samla de bästa erbjudandena på sport- och fritidsprodukterna på ett och samma ställe. E-handeln är nu Skandinaviens största shopping-club för sport- och fritidsprodukter. År 2018 tog Cebon Group över som ägare för att stötta bolaget i den fortsatta tillväxtresan.
Vi erbjuder exklusiva varumärken till oslagbara priser (upp till 70% under ordinarie pris) ? enbart till våra medlemmar. Flera gånger i veckan lägger vi ut nya, tidsbestämda kampanjer med begränsat antal produkter. Tack vare vårt kampanjupplägg kan vi få ner priserna från våra leverantörer och erbjuda de överlägset bästa priserna till våra kunder. Bli medlem och bli överraskad.
Bolaget grundades 2013 och har vuxit i snabb takt sedan dess. Vi siktar högt och satsar för att ta oss dit. Nu söker vi en business minded Growth Specialist som har driv och entreprenörsanda och som vill vara med och utveckla ett snabbt växande startup-bolag!

Om tjänsten

Om rollen
I rollen som Digital Growth Specialist hos Sportlala har du en nyckelroll för bolagets fortsatta tillväxt! Du kommer ansvara för att optimera hemsidan när det gäller såväl dess utseende och utformning som dess användarprocesser och affiliatenätverk. Det är du som ser till att ur ett analytiskt, affärsoptimerande och resonerade helhetstänk komma fram till de bäst anpassade lösningarna när det gäller främst marknadsföringen men även optimeringen av bolagets e-handelslösning. Detta innebär att du kommer arbeta mot budget för varje insats och gör det du vet krävs för att uppnå en viss omsättning genom Adwords, socialt, sökordsoptimering och affiliates. Du förväntas komma in och från start ta egna initiativ och vara säker men ödmjuk i din kompetens. Sportlala arbetar med analysverktygen Google Analytics samt egenutvecklade. Som support i arbetet har du ett drivet team av inköpare och marknadsförare.
 
Spännande med tjänsten som Digital Growth Specialist är att du kommer arbeta med stora mängder data och ha stor frihet att implementera de åtgärder du anser är bäst. Du bearbetar med allt från köpbeteende, psykologi, marknadsföring, affärslösningar, strategiska beslut och tekniska optimeringar för att lyckas skapa en så affärsmässigt optimerad e-handel om möjligt!
 
Vi söker dig som...
... är självgående, resultatinriktad och redo för en ny utmaning inom ett entreprenörsdrivet bolag. Vi tror att du är en person som inte nöjer dig utan alltid tror att allt går att förbättra och utveckla för att uppnå nya ouppnådda höjder. Detta driv har du att tacka din nyfikenhet och hunger för! Som person tycker du om att analysera, göra kopplingar och dra slutsatser. Du drivs av affärstänk och problemlösning. Samtidigt är du självsäker nog att tacka nej till ett investeringsalternativ som inte är tillräckligt bra för att satsa på. Det är viktigt att du känner dig säker i din kompetens samtidigt som du är kommunikativ, ödmjuk och prestigelös.
Vi ser att du har erfarenhet av arbete som innefattat tillväxt inom produktförsäljning online och att du därför vet vad som krävs för att uppnå önskad resultat.

Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2019-01-14
Ansök genom att skicka ditt CV till jobb@gpbmnordic.se

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Tradedoubler söker:

Client Development Manager

Sabis AB söker:

Digital Affärsutvecklingschef

BSA KÖK & BAD AB söker:

E - Commerce Manager

Gents AB söker:

Social Media Manager/Digital Journalist


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta