Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

e-handelsspecialist

Om Jula Sverige AB

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2017 var 6,5 miljarder SEK.

Om tjänsten

Är du en analytisk säljare som vill möta kundens behov? Drivs du av utveckling till ständig förbättring i kombination med erfarenhet av e-handel? Då kan det vara dig vi söker! Vi startade upp vår e-handel under 2017 och fortsätter nu att utveckla den. Vi söker därför en e-handelsspecialist som kan vara med och driva digital försäljningen på vår svenska marknad.

Det här gör man som e-handelsspecialist

Som Julas e-handelsspecialist är du med och skapar en stark e-handel i Sverige utifrån Jula AB:s koncernövergripande riktlinjer.

Du kommer att planera, leda, följa upp och utveckla all e-handelsförsäljning inom Sverige. Genom ditt val av placering av produkter och analys av hur valen påverkar försäljningen har du en stor påverkansgrad på försäljning via jula.se. Du kommer även att arbeta med att identifiera och lyfta fram säsongens lokala bästsäljare och aktivt verka för att öka försäljningen genom snittköp, artiklar per order och konverteringsgrad.

I rollen ingår också konkurrens- och trendbevakning ur ett analytiskt perspektiv.

Vi ser e-handeln som ett försäljningsstöd till våra varuhus och att din roll kommer hjälpa fler kunder att hitta till våra varuhus, det är därför viktigt att kunna förstå verksamhetens helhet. Du samverkar med moderbolaget Jula AB som har process- och systemansvar för e-handelns utveckling och uppföljning, samt med Jula Sveriges marknadsavdelning och motsvarande roll på våra andra marknader Norge och Polen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av e-handel och har god kännedom om detaljhandeln i Sverige. Du har kunskap om hur försäljningen på webben påverkar övriga försäljningskanaler och hur de kan påverka webben. Vi ser även att du har en förståelse för hur webben påverkar kundbeteendet och hur den kan integreras med köpprocessen i varuhusen. Du har också erfarenhet av kundanalysarbete och har intresse för att identifiera kundens behov.

Det är även meriterande med webteknisk förståelse och att ha arbetat med EPIserver. Vi ser att du behärskar engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel och Google Analytics.

Det här är du som person

Som e-handelsspecialist är det viktigt att du får energi av att driva digital försäljning och dess utveckling framåt. Du brinner för att aktivt påverka försäljningen genom analyser kring varför och hur den påverkas. Du har en god strategisk förmåga, är resultatorienterad med ett högt engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med oss utifrån våra kunders behov.

Du kan arbeta självständigt men trivs med samarbete med andra. Du har ett analytiskt och nyfiket förhållningssätt till utmaningar och lösningar.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning, placering till största del på Jula Sveriges huvudkontor i Skara.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2019-01-27
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Vi samarbetar med Retail Recruitment i den här rekryteringen, för att söka tjänsten klickar du på länken nedan: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/24609-retail-recruitment-skovde-jula-soker-e-handelsspecialist

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 10 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Efva Attling söker:

Social Media Specialist

Cissi och Selma söker:

E-Commerce Manager /webshopsansvarig

Hermine Hold söker:

Performance Marketing Specialist

Campadre söker:

Teamledare till största shoppingklubben på nätet i Norden, Campadre.


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta