Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Client Development Coordinator

Om Tradedoubler

Tradedoubler r Nordens strsta affilliatentverk och hjlper bde annonsrer och publicister, av alla storlekar, att expandera sin verksamhet online. Tradedoubler befinner sig just nu i en spnnande fas och sker en driven Client Development Coordinator (CDC) till vrt Stockholmskontor. Detta r en guldchans fr dig som vill arbeta i en driven milj, i en internationell organisation och framfrallt utvecklas inom online marketing. Vra befintliga kunder finns idag inom exempelvis mode- & livsstilsegmentet, resebranschen, finanssektorn och retail.

Om tjänsten

Rollen som CDC är en bred och viktig roll där du arbetar stöttande gentemot Tradedoublers kundansvariga och kunder. Genom att utföra viktiga administrativa arbetsuppgifter i våra affärssystem blir du en del i att säkra våra kunders kampanjer och ökad försäljning online. På uppdrag av kundansvariga och kunder sätter du upp kampanjparametrar i vårt interna system, ansvarar för annonshantering, förbereder för fakturering, rapporterar och skickar nyhetsbrev m.m

Som anställd på Tradedoubler kommer du att utveckla goda kunskaper inom prestationsbaserad online marknadsföring, få möjlighet att bygga ett stort kontaktnät och bra relation med bland annat: e-handlare och våra sk publicister som tex består av Influencers, cashbacksiter, loyaltysiter, shoppingportaler m.fl.

Dina arbetsuppgifter

  • Stötta kundansvariga och kunder med både planerade såväl som ad-hoc artade administrativa aktiviteter kopplade till våra samarbeten, med mål att leverera bästa möjliga service och resultat till såväl kunder som publicister
  • Administrera våra samarbeten i det interna systemet och Microsoft CRM utifrån direktiv från kunder och kundansvariga.
  • Löpande kommunicera status på samarbeten till kundansvariga och kunder
  • Arbeta för att bli en super user av våra system

Vem är du

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en stödjande roll antingen med extern kundservice eller som en intern stöttande funktion. Du är en social och service minded person som gillar siffror och att lära dig nya saker. Du drivs av att leverera utmärkt service till såväl dina kollegor internt som utåt mot kunder och övriga samarbetspartners. Vi tror att du har en bra grundförståelse för hur e-handel och online marknadsföring fungerar och är en problemlösare av rang. Du har dokumenterad erfarenhet av att lära dig nya tekniska system och har lätt för att se samband och dra slutsatser kring vad som behöver prioriteras i ditt jobb. Du är van att arbeta med Excel, har kanske erfarenhet av något CRM och är duktig på multitasking.

Du kommunicerar mycket bra i både tal och skrift, är professionell och bekväm att arbeta på engelska.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2019-07-02
I den hr rekryteringen samarbetar vi med Beyond Retail. Intervjuer och urval kommer att ske lpande s skicka in din anskan s snart som mjligt.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 10 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Btwentyfour söker:

Project Manager at Btwentyfour

Glitter International söker:

E-Commerce Coordinator

XXL Sport och Vildmark söker:

E-commerce Manager

Boozt Fashion söker:

Google Analytics Specialist


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta