Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

E-Commerce Coordinator

Om Glitter International

Glitter är marknadsledande inom modesmycken och accessoarer i Norden. Totalt finns ca 190 butiker samt e-handel och vi har ca 1000 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Glitters butiker erbjuder kvinnor i alla åldrar ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service. Vi är specialister på styling och har förslag på hur man med små medel kan förstärka den personliga stilen. Glitter är ett dotterbolag till handelshuset Bergendahl & Son, som ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Handelshuset Bergendahls består av Bergendahls Food (City Gross, EKO), Granit och Glitter.

Om tjänsten

Glitter söker en driven E-Commerce Coordinator

Glitter står inför en spännande fas med många nya projekt och en ökad digitalisering och e-handelsfokus. Vi söker just nu efter en E-Commerce Coordinator till vårt e-handelsteam på vårt huvudkontor i Stockholm. Du kommer att arbeta i en kreativ, snabb och prestigelös miljö tillsammans med duktiga och passionerade kollegor och rapporterar till bolagets Head of E-commerce. 

Arbetsuppgifter

I rollen som E-commerce Coordinator är du med och skapar en stark e-handel utifrån Glitters riktlinjer. Då vi ständigt arbetar med att utveckla vår e-handel ser vi gärna att du har ett stort digitalt intresse och kan bidra med relevant kunskap och förslag på förbättringar samt förmågan att se helheten genom kundens ögon. Du arbetar dagligen med produktexponering och kampanjer. Du arbetar löpande med att analysera kundbeteendet för att förbättra kundupplevelsen. 

I rollen som E-Commerce Coordinator kommer du att: 

 • Skriva svenska produkttexter och redaktionella texter till sajten
 • Ansvara för webadministration såsom kodning, prisregler, löpande tickets, publicering av material, kampanjer etc. på alla våra marknader (Sverige, Norge, Finland och Danmark)
 • Ansvara för operativa flöden och koordination med översättningsbyrå, inköpsavdelning, intern fotograf, marknadsteamet m.fl.
 • Operativt sköta SEO och SEM
 • Operativt sköta vårt CRM-verktyg samt vissa system såsom sökfunktioner, pop-ups etc.

Vem är du?

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har: 

 • Några års relevant yrkeserfarenhet (e-handel)
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt duktig på att skriva säljande och inspirerande texter
 • Mycket goda kunskaper i engelska språket i såväl tal som skrift
 • Kunskap och erfarenhet av företrädelsevis flertalet olika plattformar och CMS-verktyg
 • Erfarenhet av SEO/SEM
 • God kunskap i Google Analytics
 • Grundläggande kunskaper i Photoshop
 • Intresse för mode 

Vi söker dig som är en driven, självgående, noggrann och prestigelös lagspelare som gillar en dynamisk miljö med högt tempo. Du har några års arbetslivserfarenhet samt kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.  

Då Glitter är ett företag med tydliga kärnvärden - Vi tar eget ansvar, Vi bryr oss, Vi är engagerade och Allt är möjligt - är det viktigt att du instämmer med och agerar enligt dessa. 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Sex månaders provanställning tillämpas. Intervjuer sker löpande så skicka din intresseanmälan med CV redan idag via Glitters hemsida www.glitter.se/jobb dock senast 10 juni 2019.  

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of E-commerce Caroline Snabb på caroline.snabb@glitter.se 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2019-07-16
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast placering i Stockholm. Sex månaders provanställning tillämpas.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 10 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Colourpicture Europe AB söker:

E-commerce Manager

iDeal Of Sweden söker:

Web Analyst

Jewelrybox.se söker:

E-commerce Ninja

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta