Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Inköpare till MM Sports

Om MM Sports

MM Sports är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott och bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startade 2002. Vårt breda sortiment innefattar både kläder och högkvalitativa kosttillskott och försäljning sker både via e-handel och i egna butiker. Vi fokuserar på att göra skillnad varje dag för att uppnå våra viktigaste kärnvärden; högsta kvalitet, bästa service och snabba leveranser till ett bra pris. Vårt motto är ?Why be average when you can be more."

Vår företagskultur präglas av gemenskap, ansvar och glädje. Vi vill kunna arbeta enkelt och effektivt med snabba beslutsvägar för att snabbt komma framåt. Hos oss får man ett omväxlande arbete och ett starkt ägandeskap i en verksamhet som är under en spännande tillväxt och utveckling.

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett bolag med en stark marknadsposition med drivna, glada och ambitiösa kollegor? I din roll som Inköpare på MM Sports har du en viktig roll i ett företag som är på en spännande utvecklingsresa framåt. Just nu behöver vi förstärka vår inköpsavdelning med en Inköpare för interna kosttillskott.

Om tjänsten
Du kommer bli en del av vårt inköpsteam och din roll innebär att du kommer arbeta med vårt interna kosttillskottssortiment, online och i butik. Du ansvarar för att förhandla priser och utveckla lönsamheten kontinuerligt. Du arbetar löpande med inköp och säkerställer operativt våra lagernivåer utifrån estimerad försäljning. I din roll kommer du även att stötta produktutvecklingsteamet med analyser gällande trender och utveckling inom branschen och på marknaden.

Kompetens
Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som produktchef eller sortimentsansvarig inköpare under minst 4 års tid. Du har en kommersiell inställning till att erbjuda rätt produkt på rätt plats och i rätt tid och du har en gedigen erfarenhet av operativt- och strategiskt inköpsarbete.

Det är meriterande med erfarenhet från e-handel och detaljhandel och att du har kunskap och intresse för träning och kosttillskottsprodukter. Vi söker dig som dessutom är en förhandlare ut i fingerspetsarna!

Vem är du?
Som person är du motiverad till att noggrant genomföra resultat inom avtalad tid, du gillar att arbeta hårt och triggas av att jobba i en entreprenörsstyrd organisation där du får vara med och påverka. Du är självgående men drivs också av att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Du är en analytisk projektledare som tycker om att skapa fungerande processer och samarbetsrelationer. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nytt och gillar att komma med egna idéer och initiativ.

Utbildning
Relevant utbildning är meriterande men även erfarenhet och intresse värderas högt. Du har givetvis en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Officepaketet ser vi som en självklarhet.

 

Låter ovanstående intressant och du vill höra mer om tjänsten? Då är Du välkommen med din ansökan!


*Till rekryteringsföretag -för aktuell rekryteringsprocess har vi tagit beslut gällande samarbetspartners.

 

 

 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2019-08-18
Anställningsform: Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse Placering: Göteborg, Sisjön Vi önskar endast ta emot ansökningar via vår hemsida. Urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Inköp- & E-handelschef Simon Nylander, simon.nylander@mmsports.se

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 10 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Gudrun Sjöden Design AB söker:

Produktägare

Lomax Sweden AB söker:

Online Marketing Assistant - Helsingborg - Lomax Sweden AB

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta