Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Innesäljare

Om Bole.se

Bole.se är ett växande och dynamiskt företag som har sin historia tillsammans med de norrländska bönderna men har sedan starten 1985 stadigt utvecklats och idag sker försäljning över hela Norden. Våra kunder är idag allt från lantbrukare till häst- och villaägare, ett brett kundunderlag som har stort intresse av djur och natur och en aktiv fritid. Bolagets kultur kännetecknas av resultat- och problemlösarfokus och stark entreprenörsanda med mottot ?Vi gör lantlivet enklare?. För vår fortsatta tillväxt söker vi nu innesäljare till Bole.se med placering på vårt huvudkontor i Ängelholm.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en hög servicenivå, är utåtriktad, har förmåga att skapa en god kontakt med våra kunder över telefon. Gillar du nya utmaningar, är stresstålig och noggrann samt driven är du rätt person för oss. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god datorvana, erfarenhet av försäljning är meriterande.

Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Ordermottagning och kundsupport för inkommande/utgående telefon och e-post samt chatt.
 • Ta emot och hantera order från våra kunder.
 • Offertframtagning och hantering av kundförfrågningar.
 • Rådgivning för att guida kund till rätt produkt.
 • Medverka på de mässor vi närvarar på.
 • Viss administration på vår hemsida.

Personliga egenskaper

Du trivs i en snabbt föränderlig miljö där du är orädd och har ett stort engagemang och ständigt hungrig på att lära dig mer. Du är också resultatorienterad, tar stort ansvar för ditt arbete samt har hög integritet. Vi ser gärna att du även har:

 • Erfarenhet av försäljning via telefon där försäljning inom gröna näringen är meriterande.
 • God datavana och en förståelse för e-handel.
 • Självständig och driven.
 • Noggrann och serviceinriktad.
 • Du behärskar svenska i tal och skrift, norska är meriterande.

Arbetet är de flesta fallen självständigt och du kommer att arbeta i våra direktkanaler mot våra kunder. Detta kräver ett gott omdöme och hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder dig

Ett spännande och självständigt arbete hos en av Nordens äldsta e-handel inom den gröna näringen. Du erbjuds en mycket omväxlande och lärorik roll inom telefonförsäljning där du har stora möjligheter att både påverka och utvecklas.

Arbetsplats och arbetstider

Placering på vårt kontor i Ängelholm och arbetstid kan förekomma på kvällar och helger.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-02-28
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-02-28. Frågor och ansökan skickas till fredrik.larsson@bole.se (telefon 0702-49 68 03) och märk ansökan ?Innesäljare?.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem