Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Marketing Manager

Om Skincity

Skincity.se är ett e-handelsbolag som erbjuder ett noga utvalt sortiment av professionell hudvård och makeup, men vi är mycket mer än så- vi är Nordens hetaste och mest innovativa detaljhandelskoncept. Skincitys ambition är att vara ett företag i framkant och vi arbetar ständigt för att ta begreppet kundservice till nya nivåer. Vi är under stark tillväxt och blev 2016 utnämnda till årets E-handel av Dagens Handel och Svensk Handel.

Om tjänsten

Vi söker en senior och affärsdriven Marketing Manager som med fokus på strategi och analys ska leda Skincitys Marketing arbete med hjälp av de specialister som ingår i Marketing-teamet samt E-commerce.

Tjänsten innefattar:

 • att definiera och ansvara för Skincitys varumärkesstrategi utifrån affärsplan och värderingar 
 • övergripande ansvar för utformning och uppföljning av Skincitys marknads-/och kommunikationsplan samt dess aktiviteter
 • genom analys och kreativitet säkerställa att vi har rätt mediamix och rätt kommunikationskanaler i vår 360 grader marknadskommunikation
 • utveckla effektiva, interna processer inom Marketing-teamet
 • hantera och ansvara för budget, prognoser och rapportering löpande
 • driva marknadsprojekt med både interna och externa samarbeten 
 • säkerställa rätt varumärkesmix utifrån beslutad positionering
 • försäljningsansvar 

Marketing Manager har personalansvar för Marketing-teamet och är del av Skincitys ledningsgrupp.

 

Vem är du?

För att trivas i rollen och kunna göra ett bra jobb är du precis som vi andra på Skincity; jordnära, prestigelös och optimistisk men vi tror också att du…

 • är utbildad marknadsekonom eller motsvarande 
 • har erfarenhet inom CRM-baserad marknadsföring, varumärkesutveckling och digital kommunikation
 • har gedigen erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation
 • har erfarenhet inom e-commerce
 • har ett starkt affärsmässigt förhållningssätt
 • har erfarenhet och kunskap inom Google Analytics, SEM, SEA och SEO.

Du har ett stort intresse för e-commerce och har ständigt stenkoll på vad som händer i branschen, och trender inom Marketing. Ditt intresse och kreativitet tillsammans med skarpa analytiska fallenhet och förmåga att se helheten är det som gjort dig till en framgångsrik Marketing Manager.

Du har lång ledarerfarenhet i bagaget och har med fördel erfarenhet av att leda ledare. Du är trygg i dig själv och tycker om att med engagemang, tydlighet och hjärta leda ditt team.

Som Marketing Manager på Skincity kommer att jobba i ett högt tempo, där korta deadlines och sena ändringar är utmärkande för rollen. Du engageras av det men har också ett långsiktigt tänk och fattar väl avvägda beslut som håller för framtiden. 

Till stor del är du beroende av ett gott samarbete både internt och externt vilket ställer krav på god samarbets- och kommunikationsförmåga.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-03-01
Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 1 mars, via vår karriärsite; http://career.skincity.se/jobs/26529-marketing-manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem