Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Creative director (CD)

Om Dear Sam Europe AB

Dearsam.com startas nu av ett team bestående av några av Sveriges främsta e-handelsentreprenörer. I september 2017 beräknas dearsam.com gå live och erbjuda konsumenter i Sverige och internationellt en innovativ, modern och unik produktkatalog. Är du kreativ, nyfiken och har ett intresse för e-handel i allmänhet och design och form i synnerhet och drömmer om att vara med på en unik e-handelssatsning?

Stockholm maj 2017

DearSam.com

Om tjänsten

Vi söker nu en Creative Director
I din roll som creative director kommer du skapa och planera och styra strategier samt stödja och ge råd i den kreativa processen. Du ska vara nyfiken, modern (med bemärkelse att vara insatt i senaste trender inom modern kommunikation, dvs. stora kunskaper om och passion för interaktiv design, användarupplevelse samt nya teknologier och plattformar). Du kommer ha ett antal personer under dig med samma inställning och passion.

I arbetet som Creative Director håller du dig alltid uppdaterad på de senaste trenderna inom digital design. Du jobbar för att höja nivån kring innovation, kreativitet och fantasi för allt producerat material. Vi har som måtto att ”tänka utanför boxen”. Vår/din strävan är att sätta nya standarder för hur bra saker och ting kan göras. Du har tidigare erfarenhet av att driva kreativ utveckling framåt och du brinner för att skapa digitala ”fullträffar”.

I allt du skapar kräver du kreativitet och användarvänlighet. Din känsla för grafisk formgivning är avgörande. Du ska även ha en hög förståelse för digitala designprinciper. Det ligger i ditt ansvar att ständigt utveckla det kreativa uttrycket med målsättning att öka försäljning, bygga vårt varumärke, nya kunder och regelbundet överraska…!

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet som digital designer, art eller creative director. Du är superkreativ, har goda kunskaper inom typografi, grafik och konceptutveckling. Du trivs med att jobba i ett emellanåt mycket högt tempo där du är strukturerad och flexibel med fingertoppskänsla för grafisk design. Du har grundläggande kunskaper inom HTML och CSS och goda kunskaper inom digital design. Du är empatisk och social och vill alltid utvecklas och bli bättre!

Ps. Om du har fin utbildning eller har lärt dig på annat sätt är inte avgörande. Vi söker dig som person, meriter och erfarenheter etc. kommer i andra hand.

Dina kunskaper
Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite familjen och liknande.
Erfarenhet/god kunskap inom front end-utveckling är meriterande.
Detaljerad kunskap om digital formgivning
Du brinner digitala lösningar med kunden i fokus
Stort intresse och kunskap för mobil-design är meriterande
Erfarenhet eller stort intresse för konstbranschen, mode eller närliggande bransch är meriterande
Intresse och kunskap inom mobila lösningar såsom apar etc. är meriterande.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-07-01
Intresserad? Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Bifoga gärna CV, personligt brev och portfolio. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Malm via info@dearsam.com I vår strävan att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser kan vi komma att genomföra tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

Cowab AB söker:

E-commerce Manager

BRL Electronics söker:

Content Coordinator - Norge

Man of a Kind söker:

Digital Marketer (Social Commerce)

Jollyroom AB söker:

Inköpare Leksaker

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem