Annons


Gruppbild Ehandel.se

Kontakta Ehandel.se

Välj ärende:

Eller person:

Din epost-adress:

Ditt namn:

Meddelande:

Normalt sett svarar vi på alla e-post inom 24 timmar.

Vad blir 3 + 14 (Spamkontroll)

Fysisk kontaktinformation

EHANDEL SE AB
Orgnr: 556861-7517

Adress:
Vasatorspvägen 1
254 57 Helsingborg

Om Ehandel.se

Information om datalagring på vår sajt (GDPR).

Ehandel.se drivs av EHANDEL SE AB med syftet att främja svensk e-handels utveckling. Vi vill ha en objektiv mötesplats för svenska e-handlare där man kan få objektiva råd och information. Vi startade som ett projekt under 24 Hour Business Camp i början av 2009 och vi är i skrivande stund Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer.

Vi har sedan 2018 även en finsk systersajt som du finner på Ehandel.fi.

Annonsering / Advertising

Det finns ett flertal möjligheter för exponering på Ehandel.se. Kontakta marknad@ehandel.se för att få aktuell annonsinfo.

Pressreleaser & Nyhetstips

Har du en pressrelease som du tycker vi borde ta del av kan du maila den till oss på tips@ehandel.se.

Du kan alltid kontakta oss direkt på info@ehandel.se

Vi som jobbar med sidan:

Michael Wictor - VD
Michael har ansvaret för att Ehandel.se når våra mål och är konkurrenskraftiga även i framtiden. Det är även honom du ska prata med om större samarbeten och projekt.

michael@ehandel.se Linkedin +46 (0) 707 36 71 74
Massi Najimi - Försäljningschef
Massi ansvarar för alla våra samarbeten med partners och sponsorer när det gäller våra event och marknadsprodukter. Kontakta honom om det finns intresse att veta mer om samarbetsmöjligheter.

massi@ehandel.se Linkedin +46 (0) 723 95 83 43
Mohamed Majid - Säljare
Majid studerade på IHM Business School och började sin tid på Ehandel.se under en LIA-praktik. Numera arbetar han som säljare & rådgivare och hjälper våra kunder och partners som vill nå e-handlare i Sverige men även i Finland och Danmark.

majid@ehandel.se Linkedin +46 (0) 73-503 48 06
Sanna Thurdin - Eventchef
Sanna är den hos oss som ansvarar för att styra upp och utveckla alla våra event.

sanna@ehandel.se +46 (0) 708-123095
Sahra Thurdin - Eventkoordinator
Sahra är vår eventkoordinator och därmed vår eventchefs högra hand och den som hjälper till att ro hem alla våra framgångsrika e-handelskonferenser.

sahra@ehandel.se +46 (0) 708-140 110
Johanna Allhorn - Chefredaktör
Leder det dagliga arbetet med vårt redaktionella innehåll. Brinner för att hitta det senaste och hetaste inom e-handelsbranschen. Har tidigare varit reporter för flera nyhetsmedier och har erfarenhet från både dagspress och TV.

johanna@ehandel.se Linkedin +46 (0) 709 49 47 50
Julius Gunnilstam - Redaktör och tekniskt ansvarig
Har varit chefredaktör på Ehandel.se under flera år. Jobbar idag både på redaktionen och med det tekniska i bakgrunden. Författare av världens bästa nyhetsbrev Ehandelsnytt. Utbildad dataingenjör.

julius@ehandel.se Linkedin +46 (0) 708 35 91 95
Joakim Andersen - Indexansvarig
Jag jobbar på vår analysavdelning och tar fram rapporter och ser till att vår data är i toppskick. Har bla. en bakgrund som logistikansvarig på ett e-handelsföretag.

jocke@ehandel.se

Redaktionellt anförande

Ehandel.se är en diskussionsplattform för e-handlare som även förmedlar nyheter inom e-handelsbranschen. Primärt täcker vi e-handeln med fysiska varor och med ett övergripande fokus på B2C (försäljning till konsument). Inkluderat i detta är förstås alla tjänster som används inom branschen, betaltjänster, logistiktjänster och så vidare.

Vi behandlar även B2B-handel (grossistverksamhet) över nätet samt försäljning av digitala varor. Varor som kanske tidigare sålts på fysisk media men nu antingen säljs digitalt eller via strömmande media. I viss mån behandlar vi även försäljningen av tjänster via nätet. Här är vi primärt intresserade av nättjänster som använder e-handelns styrkor för att skaka om gamla branscher.

Det övergripande målet med vår nyhetsförmedling går hand i hand med vår diskussionsplattforms syfte, att sprida kunskap och stärka den svenska och nordiska e-handelsbranschen.

Eftersom e-handeln är gränslös är vår nyhetsförmedling även den global och lyfter händelser och fenomen ifrån hela världen.

Vi finner e-handelsbranschen mycket intressant och vi gör vårt yttersta för att förmedla en tydlig bild av den revolution som just nu pågår över hela vår planet.

Håller du inte med eller ogillar något vi skriver på vår sida så ligger kommentarfältet alldeles intill, där ni gärna får uttrycka er egen bild av det som behandlas.

Jobb på Ehandel.se

Tradedoubler söker:

Client Development Manager

Sabis AB söker:

Digital Affärsutvecklingschef

Polarn O. Pyret söker:

Head of E-commerce

Gents AB söker:

Social Media Manager/Digital Journalist


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta