Adlibris och Cervera väljer Urb-it för snabba leveranser

"Gränsen mellan e-handel och fysisk butik suddas ut".

Snabba leveranser verkar vara det nya svarta inom e-handelsbranschen just nu. Nyligen kunde vi berätta att det nätbaserade djurföretaget Animail började anlita Budbee för att snabba på leveranserna.

Redan förra våren berättade vi dessutom att leveransföretaget Urb-it hade fått ytterligare ett 50-tal bolag att ansluta sig till dem och nu är det dags igen. En rad nya e-handelsföretag slår sina kloka huvuden ihop med Urb-it, som gjort sig kända för sina lite ovanliga leveransformer.

Annons

"Kundens upplevelse är viktigast"

Adlibris, Cervera, Hope, och Sandqvist tillhör nu Urb-its nya samarbetspartners. Samtliga bedriver e-handel och på Cervera menar man exempelvis att det nya samarbetet handlar om att förbättra kundens upplevelse av köpet.

- Gränsen mellan e-handel och fysisk handel suddas ut och nu vill kunden ha möjlighet att handla där den vill, när den vill och hur den vill. Kundens upplevelse är viktigast för oss och Urb-it möjliggör ett nytt sätt att bemöta konsumenter på, utifrån nya beteenden och behov, säger Pelle Pettersson, chef för e-handel och omnikanal på Cervera, i ett pressmeddelande.

“Vi är otroligt stolta”

Och på Urb-it säger man att ambitionen är att växa som en digital försäljningskanal för fysiska butiker.

- Vi är otroligt stolta över att inleda dessa samarbeten. Vi vill fortsätta växa som en digital försäljningskanal till den fysiska butiken och det känns fantastiskt att kunna göra det tillsammans med spännande svenska bolag, säger Celine Fierro, marknadschef på Urb-it.

Annons