Just nu: Alex Schulman frontar e-handlarens modebutik

A Non Smoking Generation.

Då var det dags för lansering av Stayhards unika samarbete med podcast-kändisarna Alex Schulman och Sigge Eklund. Ehandel.se har tidigare berättat att e-handelsföretaget Stayhard tillsammans med podcast-duon Alex & Sigge tagit fram en klädkollektion kallad Barndomsminnen.

LÄS ÄVEN: Alex & Sigge i unikt samarbete med nätbutiken Stayhard

Annons

Att nätbutiker ingår djupare samarbeten med influencers och låter dem ta fram egna produkter är en trend vi ser allt mer av inom e-handelsvärlden.

LÄS ÄVEN: Nu släpper e-handlarna in influencers i produktionen

"Det är en pojkdröm"

I dag är det alltså dags för lanseringen av “Barndomsminnen” och Alex Schulman och Sigge Eklund frontar just nu nätbutiken Stayhard, iklädda varsitt plagg ifrån kollektionen. Totalt rymmer kollektionen sex plagg, som ska ta bärarna tillbaka till barndomen.

- Det är en pojkdröm att få samarbeta med ett klädföretag. Jag har alltid haft en romantisk syn på klädskapande. När jag var 25 år åkte jag till modeveckorna i Paris och New York och smet in på visningarna. Det var som en explosion när musiken satte igång och modellerna kom in. Ett koncentrat av allt som betraktades som snyggt i det ögonblicket i historien och jag fick kika in genom nyckelhålet, säger Sigge Eklund i ett pressmeddelande.

"Som att upptäcka ett nytt grundämne"

Alex och Sigge ska stå bakom tre plagg var i kollektionen och Alex Schulman visar just nu upp sin "Non Smoking Generation"-tröja. De två nästa plaggen som ska släppas är tydligen en fleece-jacka från Alex och en polotröja från Sigge.

- Stunden då jag första gången lät mina fingrar löpa över fleece. Den märkliga känslan, intellektet som bombarderade psyket med frågor: Vad är detta för sällsamt material? Som att upptäcka ett nytt grundämne, berättar Alex Schulman om sin första - och enda - fleecejacka.

Annons