Amazon expanderar Prime Now till två nya städer

Amazon fortsätter att rulla ut sin supersnabba leveranstjänst Prime Now, den här gången i Baltimore och Miami. Något som innebär att Prime-medlemmar i de två städerna kan få tiotusentals produkter hemlevererade inom en timme.

I slutet av 2014 rullade Amazon ut sin nya tjänst Prime Now till vissa postnummer på Manhattan. För 8 dollar kan Prime-medlemmar få tiotusentals varor levererade inom en timme via cykelbud. Är man lite snål och orkar vänta ytterligare en timme är det dock gratis.

Sedan dess har man sakta expanderat och i februari blev den supersnabba leveranstjänsten tillgänglig på hela Manhattan. Den har även hoppat över East River till Brooklyn. Och kunderna verkar gilla vad de ser för nu meddelar e-handelsjätten att Prime Now expanderar till Baltimore och Miami.

Annons

Fortsatt expansion

Till en början är tjänsten tillgänglig för utvalda postnummer i de två nya städerna, från 08:00 till 22:00, sju dagar i veckan. Inom kort kommer man att lägga till ytterligare postnummer i Baltimore och Miami, ytterligare städer ska också stå på tur.

– Kunderna på Manhattan och i Brooklyn älskar Prime Now. Det innebär att du kan hoppa över en resa till affären och få det du behöver levererat direkt till dörren inom en timme. Sedan lanseringen har vi sett en stor efterfrågan på allt från nödvändigheter som vatten och pappershanddukar till mer överraskande leveranser som svårfunna leksaker, säger Dave Clark, Amazons senior vice president of worldwide operations.

Annons