Amazon piffar upp presentkorten inför julen

Presentkort är förmodligen aldrig hetare än under julen. De är dock ganska tråkiga, speciellt de digitala som kan säljas i sista sekunden innan julafton. Amazon har dock kommit på ett sätt att piffa upp e-presentkorten denna jul.

Nätjätten har ingått ett samarbete med JibJab.com som sysslar med just roliga e-kort och speciellt filmer av olika slag. De jobbar ofta med videor där du kan klippa in ditt ansikte eller några kompisars i själva filmen. Detta ska du nu kunna göra i form av ett presentkort hos Amazon.


Klipp in dig i ett av Amazons video-presentkort

Annons

Mer personliga

De digitala presentkorten ska på så vis bli lite mer personliga. Korten ska gå att skicka via Facebook eller e-post. Vissa kunder klagar dock hos Amazon att Facebook-leveransen inte fungerar perfekt. Vi hoppas att de sett över den i och med lanseringen av dessa videokort.

Själva filmerna går att dela i andra sociala nätverk som Twitter och Pinterest utan att avslöja värdet. Du kan även schemalägga en tid för nära presentkortet ska skickas ut via t.ex. Facebook.

Det ska finnas 50 olika videokort att välja mellan och man ska kunna skicka upp till ett värde av 2000 dollar, korten ska inte heller ha något utgångsdatum. Vill ni se några av filmerna som kan bli personliga e-presentkort tar ni er hit.

 

Källa: mashable

Annons
Annons