Ännu en helhetslösning för nordiska E-handlare

Collector och Nets har ingått ett samarbete för att erbjuda e-handlare en helhetslösning för betalningar på nätet i hela Norden. Något som innebär att anslutna e-handlare kan erbjuda sina kunder faktura, delbetalning, kort och direktbanksbetalning.

De senaste veckorna har vi fått se flera nya helhetslösningar när det gäller betalningar på nätet. Nyligen släppte DIBS sin variant, DIBS Account i skarpt läge och något tidigare rapporterade vi om PayPal Plus, som just nu endast verkar finnas tillgänglig i Tyskland. Även Payson har på allvar nu rullat ut sin betallösning PaysonCheckout.

Nu är det dags för ytterligare en när den svenska betalleverantören Collector och dess danska motsvarighet Nets, som bland annat tillhandahåller det populära Dankortet, inleder ett nytt samarbete. Något som innebär att man kan erbjuda e-handeln en helhetslösning för betalningar på nätet i hela Norden.

Annons
Annons

– I samarbete med Nets skapar vi en lättanvänd lösning där vi erbjuder de mest relevanta betalsätten på nätet. Det innebär att hela utbudet om faktura, delbetalning, kort och direktbanksbetalning nu integreras via en teknisk plattform, säger Åsa Hillsten Eklund, Communication & IR Manager, Collector.

I hela Norden

Nets är en av Nordeuropas ledande leverantörer av betalningslösningar med 2 450 anställda i Norden, man är även huvudägare av DIBS. Genom samarbetet kan handlare i hela Norden ansluta sig till Collector och Nets och erbjuda olika betallösningar.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra e-handelskunder ytterligare ett attraktivt betalsätt och stärka vårt utbud av helhetslösningar. Tillsammans med Collector kommer vi att förenkla många betalningar och utöka vår populära Easy Payment-lösning till att omfatta även fakturabetalning, säger Jens-Michael Jessen, Senior business manager e-commerce and mobile, Nets.

 

På bild: Åsa Hillsten Eklund

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!