Apotea söker 100 medarbetare: ”Behövs omgående”

"Största rekryteringsoffensiven i bolagets historia".

Med en kraftig försäljningsökning och flytt till det nya lagret, har Apotea drabbats av plötslig växtvärk. I dag meddelar nämligen nätapoteket att det är på jakt efter hundra nya medarbetare som ska möta upp företagets starka tillväxt.

Apotea, Sveriges största nätapotek, behöver omgående rekrytera närmare 100 nya medarbetare till Morgongåva, Heby kommun. Flytten till det nya logistikcentret och en kraftig försäljningstillväxt gör att bolaget behöver öka personalstyrkan, konstaterar företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Vill rekrytera klart innan semestern

Apotea har i dag 370 anställda, inklusive helgpersonal, i sina lokaler i Morgongåva. Nu söks framför allt ny logistikpersonal till arbete under dagar och kvällar, samt helgpersonal. Rekryteringen ska ha inletts, och Apotea hoppas på att kunna tillsätta alla tjänster innan semestrarna inleds.

Företaget beskriver rekryteringsoffensiven som den "hittills största i bolagets historia".

- Många tar ju studenten nu i dagarna och ett arbete i vår logistik är en bra väg in på arbetsmarknaden. Vi har många duktiga medarbetare, men vi behöver bli många fler för att klara av den ökande försäljningen, säger Pär Svärdson, vd för Apotea, i ett pressmeddelande.

Annons