Årets Bästa E-handelssajt kommenterar utmärkelsen

I förra veckan utsåg Internetworld Sveriges Topp 100 sajter. Byggmax kommenterar nu vinsten i kategorin E-handel. Även om vissa ifrågasatt om Byggmax verkligen är årets e-handel så är det givetvis en e-handel att räkna med.

Byggmax meddelar att de är glada över utmärkelsen och att det är ett viktigt erkännande i deras ambition att underlätta byggandet för vanliga mäniskor. Vi har även hört att Byggmax jobbar på en helt ny e-handel vilket är lite ironiskt när man utses till årets bästa e-handelssajt. MKSE rapporterar också hur Byggmax kastar ut den gamla e-handelslösningen.

Företaget meddelar dock att det inte är första gången de vunnit pris för sin sajt. Utan de har även tagit emot pris för bästa Episerver-sajt, bästa golv och bästa priser i bygghandeln.

Annons

- Det är mycket roligt att få priset och att e-handeln ökar så snabbt. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg. Vi vill inspirera till nya projekt och visa kunderna på ett enkelt sätt hur man bygger ett helt hus enligt normer och regler samt hjälper till att skapa inköpslistor, säger Mia Kamlén, ansvarig för e-handel på Byggmax.

Växer med 50 procent

De erkänner också att sajten står inför en hel del förändringar. Bland annat ska vi få se fler produktfilmer samt en breddning av utbudet. Byggmax skall även integrera e-handeln bättre med de fysiska butikerna. Man ska till exempel kunna beställa på nätet samtidigt som man får hjälp i butiken.

Vi får också reda på att deras e-handel växte med över 50 procent under fjärde kvartalet 2012. Vi önskar dem lycka till framöver och det ska bli kul att se vad deras nya e-handelssida har att erbjuda, en sida som sägs komma senare i vår.

 

Källa: Press

Annons