Årets E-handlare för nionde gången – CyberPhoto

Det verkar vara högsäsong för utmärkelser just nu. Den här gången är det Pricerunner som utsett Årets e-handlare 2012, eller rättare sagt konsumenterna. Även i år var det många återkommande vinnare. Bland annat tog CyberPhoto hem kategorin Foto för nionde året i rad.

För nionde året i rad har Pricerunner med hjälp av konsumentrecensioner utsett årets bästa e-handlare. I år ligger 21 478 recensioner till grund för utmärkelsen där e-handlarnas betyg baseras på recensioner från konsumenter som handlat hos återförsäljarna.

- Alla årets vinnare har på ett imponerande sätt arbetat med att skapa kundnöjdhet. För e-handelskonsumenter innebär det inte bara ett lågt pris utan även snabba leveranser och förmågan att skapa trygghet utan ett personligt möte, säger Peter Carlsson, vd på Pricerunner.

Annons

För att ha möjlighet att ta hem någon av utmärkelserna måste butikerna ha direktlänkar på Pricerunner.se och använda sig av deras konsumentbedömningsprogram.

E-handlarna måste också ha haft programmet aktivt mellan juni och november 2012, och fått minst 150 konsumentbetyg under samma period. Konsumenterna betygsätter 16 olika parametrar, 1-5 poäng, där 5 är maxpoäng. Betyget är ett snitt av de 16 parametrarna.

Inet prisades igen

Det har utsetts 13 stycken vinnare i lika många kategorier. Precis som förra året är det många återkommande vinnare. Webhallen tog hem Spelkategorin för tredje året i rad och CyberPhoto har kammat hem kategorin Foto fler gånger än så.

– Helt fantastiskt, jag är oerhört stolt och tacksam för den uppskattning som våra kunder återigen visar oss för nionde året i rad. Vi lever i en tuff bransch där det inte räcker att bara berätta att vi tar hand om våra kunder, man måste verkligen bevisa det också. Det är den lilla skillnaden som gör skillnaden och det gäller att aldrig stanna upp i utvecklingen av att ta hand om det viktigaste vi har, Kunden, säger Patrick Ohlsson, VD på CyberPhoto AB.

Ljud och Bild gick till Hembiobutiken även i år, precis som NordicInk och NordicFeel som även de åter tog hem Årets e-handlare i sina respektive kategorier. Nätbutiken Bamba kammade hem utmärkelsen i kategorin Barn och Familj för andra året i rad, och Inet som nyligen tog storslam när Prisjakt utsåg årets nätbutik, vann även här i kategorin Datorprodukter.

– Det är helt fantastisk känsla att bli utsedd till årets e-handlare, svårt att finna ord att beskriva hur glada vi är! Vårt mål är att alltid ge personlig service i världsklass och att det här känns som en kvitto på att vi lyckas, vill även rikta ett stort tack till alla våra engagerade och duktiga medarbetare för ett de gör ett riktigt bra jobb, säger Erik Wickman, VD på Inet.

För att se den fullständiga listan kan ni läsa vidare på Pricerunners sida.

Källa: Press

Annons

Annons