Askås stöttar Musikhjälpen med webbshopspaket

Är du i behov av ett e-handelssystem och samtidigt vill göra lite gott här i världen. Kolla in Musikhjälpens insamling. Plattformsleverantören Askås auktionerar nämligen ut ett komplett webbshopspaket värt över 50 000 kronor där alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

Musikhjälpen 2013 pågår just nu för fullt med temat ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Förutom att de som lyssnar kan önska låtar och skänka pengar kan även kändisar och företag bidra med auktioner på Tradera.

Bland annat kan man buda på Elefantrumpan från filmen ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” och Babben Larsson som receptionist på företaget under en halvdag. Men det finns även något för den e-handelssugne.

Annons

Fyndläge, än så länge

Plattformsleverantören Askås auktionerar just nu ut ett komplett webbshopspaket till ett värde av cirka 50 000 kronor exklusive moms. I skrivande stund är det drygt två dagar och elva timmar kvar av auktionen där högsta bud än så länge är 5 100 kronor. Alla pengar från Askås auktion går oavkortat till Musikhjälpen.

– Vi har förmånen att driva ett framgångsrikt företag i en starkt växande bransch och vill därför gärna vara med och bidra till Musikhjälpens fantastiska arbete. Vi hoppas att detta lockar många företag att gå in och buda på vår auktion. Sen vill vi förstås uppmana alla våra branschkollegor i e-handelssverige att haka på och utmana oss i insamlandet, säger Jonas Askås, VD på Askås.

Det kompletta webbshopspaketet företag kan buda hem innefattar uppsättning och konfiguration av e-handelssystemet Askås 8 Plus - Startpaket, grafisk standardmall, en halvdagsutbildning, samt ett års fri licensavgift för systemet.

Källa: Press

Annons