Avensia stärker säljet med Episervers affärsutvecklare

E-handelsleverantören utökar sitt säljteam med Patrik Sundquist.

Avensia är en av Nordens ledande e-handelsleverantörer och har bland annat tagit fram omnikanalslösningar åt Intersport, Byggmax, Kjell & Company, Lyko och Designonline. Bolaget använder sig av Episerver Commerce i sina e-handelslösningar, men det är inte bara plattformen som Avensia fattat tycke för.

Nu ser man även till att utöka sitt säljteam med en tidigare Episerver-anställd, nämligen Patrik Sundquist som lämnar sin position som affärsutvecklare på Episerver för rollen som Regional Sales Manager på Avensia.

Annons

– På Avensia kommer jag att driva Stockholmskontoret framåt och framförallt stärka vår regionala närvaro där. Min målsättning är att göra Stockholm till det mest affärsdrivande kontoret på företaget, säger Patrik Sundquist.

Efterfrågan i Asien och USA

Bekantskapen är inte helt ny och redan vid årskiftet 2014/2015 tog Patrik Sundquist över rollen som partneransvarig för Avensia. Enligt Patrik är Avensia den ledande partnern på e-handel inom Episervers partnernätverk, och så tror han att det lär vara även framöver.

– Jag tror att Avensia kommer att ytterligare stärka sitt fotfäste som Sveriges ledande e-handelsleverantör. Både inom Episerver-sfären och utanför. Redan nu märker jag en stor efterfrågan på Avensia Storefront. Det spelar ingen roll om det är i Sverige, USA eller Asien.

Annons