Babyshop öppnar fysisk butik i Sturegallerian

Barnbutiken Babyshop expanderar. Men den här gången är det inte nya marknader utanför Sverige som gäller. Snart öppnar man sin första fysiska butik i Stockholm där barnen kan ta det lugnt i butikens egna biograf, medan mamma och pappa shoppar loss.

Gränserna mellan fysisk handel och e-handel håller på att suddas ut. Och något som vi berört tidigare är hur allt fler e-handlare öppnat fysiska butiker, en svensk sådan som lyckats väl är Pen Store.

Nu hakar även svenska Babyshop.se, som nyligen lanserade en ny hemsida, på den vågen. Den 28 augusti öppnar man sin första fysiska butik under namnet, Babyshop Store, i Sturegallerian i centrala Stockholm.

Annons

– Babyshop Store är ett steg i vår expansion och att fortsätta ge våra kunder den bästa servicen och shoppingupplevelsen genom att finnas representerade såväl online som offline, säger företagets vd, Magnus Fredin.

Integreras med e-handeln

Butiksytan är 250 kvadratmeter och den fysiska butiken och e-handeln kommer att integreras fullt ut. Hela produktsortimentet som finns online går också att nå genom att lägga en order från butiken som sen kan hämtas upp samma, eller nästkommande dag.

– För oss har det varit viktigt att göra köpupplevelsen hos Babyshop smärtfri. Det finns inga gränser utan vi ser alla våra försäljningskanaler som en och samma och kundupplevelsen är alltid vår högsta prio, säger Sara Forsberg, butikschef, Babyshop Store.

Man kommer även att satsa på underhållning för barnen. Under tiden föräldrarna shoppar loss kan barnen relaxa i butikens egna bio.

– Butiker vill oftast få ut mest sälj per kvadratmeter. Vi satsar istället på mest wow-upplevelse per kvadratmeter och därför är det en självklarhet att barnen ska gilla butiken lika mycket som mamma och pappa, säger Sara Forsberg.

Källa: Press

Annons