Bad och inredningssajter går samman i nätsatsning

I en ny satsning för att bli Sveriges ledande leverantör av hem- och fritidsprodukter på nätet, slår e-handelsbutikerna Badshop.se och Fyndmax.se ihop sina verksamheter med Golvshop.se. I samband med sammanslagningen går även koncernen Concentus in som delägare i e-handelsgruppen.

Badshop.se grundades 2007 och tillsammans med systerbutikerna Fyndmax.se och Golvshop.se har man 22 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. E-handelsgruppen har även fysiska butiker i Malmö, Västra Frölunda och under hösten 2013 invigs en ny butik i Stockholm.

Tillsammans med sin systerbutik Fyndmax.se vill man nu stärka sin organisation ytterligare och går därför samman med Golvshop.se och bildar en gemensam e-handelsgrupp. Inom kort kommer man även att tillsätta en extern vd för gruppen.

Annons
Annons

Ny delägare

I samband med sammanslagningen går koncernen Concentus in som delägare i e-handelsgruppen, något som man tror ska snabba upp expansionen ytterligare. Concentus  är ett familjeägt bolag som äger och förvaltar en mängd olika företag.

Till bolagets dotterbolag hör bland annat Part, som tillverkar och levererar prefabricerade badrumsmoduler till hotell, vårdhem, bostadsfastigheter och studentbostäder runt om i Europa.

– Vi satsar på att bli Sveriges ledande leverantörer inom sajternas respektive område. Tillskottet av externt kapital möjliggör en fortsatt expansion och vi är väldigt glada att Concentus vill följa med oss på vår resa. Intresset för hem, renovering och inredning har vuxit konstant under de senaste åren och vi tror på en fortsatt tillväxt inom branschen, säger Vincent Dadvar, delägare i den nya e-handelsgruppen och grundare av Badshop.se.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!