Bangerhead fixar frisyren för att bli bäst i Norden

E-handelsbolaget Bangerhead som säljer skönhetsprodukter på nätet köper upp hårvårdsbutiken ForHair.se. Förvärvet ses som en möjlighet att växla upp tillväxten ytterligare mot målet att bli Nordens ledande nätbutik för skönhetsprodukter.

Bangerhead etablerades i Sverige under 2008 och har sedan starten vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker på nätet. Man har också en uttalad strategi att bli Nordens ledande butik för skönhetsprodukter på nätet.

Som ett led i den tillväxtstrategin lanserade man i början av mars en norsk e-handel och nu köper man alltså även upp hårvårdsbutiken ForHair.se.

Annons

– Vi har ett tydligt mål att växa och förvärvet av ForHair.se ger oss möjligheten att bredda vår kundbas på ett snabbt och effektivt sätt, säger Per Sköld, VD för Bangerhead.

15 000 kunder

Bangerhead AB tillhör Banger Internet Group som även äger nätbutikerna Hemfoder.se och Regentrow.com. Nu får man alltså även hårvårdsbutik i sin portfölj.

ForHair.se grundades 2009 och har sedan dess byggt upp en kundbas på cirka 15 000 kunder som nu övergår till Bangerhead.se.

– Vi ser fram emot att välkomna dessa kunder till Bangerhead-familjen då jag hoppas och tror att de kommer se fördelarna med att handla sina skönhetsprodukter hos oss framöver, säger Per Sköld.

Källa: Press

Annons