Bangerhead når milstolpe och expanderar till Norge

Skönhetsbutiken Bangerheads arbete för att bli Nordens största och bästa skönhetsbutik på nätet fortsätter. Nu meddelar man att man expanderar till Norge, samtidigt säger man sig nått en milstolpe och skickat ut paket till över 100 000 kunder.

Bangerhead etablerades i Sverige under december 2008 och har sedan starten vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker på nätet. I dag har man över 7 000 skönhetsprodukter från fler än 250 varumärken i butiken. Man säger också att man nu skickat ut paket till över 100 000 kunder.

– Vi är väldigt stolta över att ha nått milstolpen 100 000 nöjda kunder. Att vi nått den här gränsen är ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt stora sortiment, låga priser och snabba leveranser. Vi fortsätter att förbättra hos hela tiden och ger tillbaka till våra fantastiska kunder, säger Per Sköld, VD för Bangerhead

Annons

CDON-utmanare

Bangerhead AB tillhör Banger Internet Group som även äger nätbutikerna Hemfoder.se och Regentrow.com. E-handelsgruppen grundades våren 2011 och huvudägaren Gustav A. Eriksson är tydlig med sitt mål, och har tidigare sagt att man vill utmana CDON på e-handelsmarknaden. Så att man nu expanderar till Norge med sitt flaggskepp bangerhead känns som ett naturligt steg.

Bangerhead.no lanseras officiellt den 2 mars men butiken smyglanserades redan innan jul. Den norska sidan har samma sortiment, bygger på samma plattform och använder samma infrastruktur och lager, men har lokala returhubbar och lokal kundservice.

– E-handeln i Norge växer väldigt snabbt och vi tror och hoppas att Bangerhead kommer att bli en ledande aktör även i Norge. Vi kommer att satsa mycket på bloggar och sociala kanaler för att nå våra konsumenter och mottagandet hittills har varit väldigt positivt, berättar Anette Søiland, marknadschef Bangerhead.no.

Källa: Press

Annons