Barnens maskotar ska samla pengar till Min Stora Dag

Skänker tio procent av inkomsterna i e-handeln under augusti månad.

Reseföretaget Ving har en speciell metod för att nå barnen som reser med dem. Således låter de maskotarna och radarparet Lollo & Bernie underhålla barnen när familjen är på solsemester.

Samlar in pengar under hela augusti

Sedan många år samarbetar Ving också med stiftelsen Min Stora Dag, som hjälper svårt sjuka barn att få sina önskningar uppfyllda.

Annons

Bland annat brukar Ving regelbundet skänka pengar till stiftelsen och nu är det dags igen. Under hela augusti kommer en viss del av företagets inkomster att skänkas till Min Stora Dag.

Skänker 10 procent från e-handeln

Bland annat så ska tio procent av inkomsterna i Lollo & Bernies egen e-handel under augusti månad gå till Min Stora Dag. Detsamma gäller för tio procent av inkomsterna från sålda kalas, samt en tiondel från försäljningen av Lollo och Bernie-prylar i den så kallade Minimarket, som finns på Vings egna semesterställen för familjer.

- Nu hoppas vi att den här månaden drar in riktigt mycket pengar till Min Stora Dag, och att många av våra kunder får upp ögonen för stiftelsen och skänker pengar de också, säger Vinggruppen i Nordens koncernchef Magnus Wikner i ett pressmeddelande.

Ving har tidigare lyckats samla in 650 000 kronor till förmån för Min Stora Dag.

LÄS MER: Ving har högtflygande planer för sina maskotar

Annons