Besökssuccé när E-commerce Park bjöd in till invigningsfest

Runt 200 personer dök upp när E-commerce Parks nya lokaler i Helsingborg visades upp under torsdagskvällen.

E-commerce Park of Sweden utgör sedan starten 2014 Helsingborgs centrum för e-handel. Kontorshotellet och inkubatorn samlar i dag ett trettiotal medlemmar som alla på något sätt är verksamma inom e-handel.

För en dryg månad sedan flyttade E-handelsparken till nya lokaler i Helsingborg, som sedan en tid tillbaka gör anspråk på att bli Sveriges främsta e-handelsstad. I går var det dags att inviga lokalerna, en tillställning som lockade omkring 200 deltagare enligt parkens VD Amelie Lidén.

Annons

- Jag är helt överväldigad över hur många som besökte oss igår, verkligen succé. För oss visar det att intresset och nyfikenheten runt e-handelsparken är mycket stort, säger hon.

"En atmosfär där alla känner alla"

De nya lokalerna, där även vi på Ehandel.se håller till, ligger i det så kallade HD-huset där Helsingborgs Dagblad tidigare hade sin verksamhet. Huset har byggts om inför flytten så att lokalerna nu är lämpliga för många små bolag snarare än ett stort som var fallet tidigare.

- De nya lokalerna är snygga men det som är absolut bäst är det öppna landskapet och att nästan alla väggar är i glas. Detta är guld för att bygga ett community med en öppen atmosfär där alla känner alla, säger Amelie Lidén.

I E-rapporten som släpptes tidigare i höstas tog Helsingborg hem femteplatsen när Sveriges främsta e-handelsstäder korades. Du kan ladda ner hela rapporten här

Annons