Best Transport tar toppchef från konkurrenten Airmee

"Precis den vi letat efter".

Fraktbolaget Best Transport meddelar idag att man rekryterat en viktig nyckelspelare till sitt team. Den som kliver in i rollen som affärsområdeschef hos Best är Jesper Johnsson, som närmast kommer från Airmee där han var tillväxtchef.

LÄS ÄVEN: Fraktuppstickaren tar in toppchef från PostNord

Annons

"Goda insikter inom e-handel"

Hos Best får Jesper Johnsson ansvar över områdena Stockholm och Uppsala.

- Jesper är precis den vi letat efter. Han har goda insikter inom distribution och e-handel och gedigen erfarenhet av både försäljning och kundutveckling. Det vill vi ta tillvara på genom att tillsammans utveckla ännu bättre lösningar på Best Transport. Jesper blir en viktigt tillgång hos oss och jag är stolt över att han valt att bli en del av vårt team, säger Niklas Knight, vd på Best Transport, i ett pressmeddelande.

"Branschens mest intressanta bolag"

Utöver Airmee så har Jesper Johnsson efarenheter från DHL och PostNord och han har arbetet med transport och logistik i nästan 20 år.

- Jag har följt Best Transport under en tid och tycker att det är branschens mest intressanta bolag just nu. Med flera år av stark tillväxt i ryggen ska vi nu fortsätta öka både volymerna och lönsamheten inom alla verksamhetsområden. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap så väl som med mitt logistikkunnande, säger Jesper Johnsson.

Den tidigare affärsområdeschefen Erik Andersson tillsätts samtidigt som COO på Best Transport.

Annons